Horoszkóp

Ezzel a 2 csillagjeggyel csodás dolgok történnek november végéig

A Neptunusz bolygó november 24-ig, azaz még jó pár hónapig hátráló mozgást végez, ami erősen hat a csillagjegyekre. Akad ugyanakkor két szerencsés, akinek kifejezetten a javára válhat a szokatlan égi mozgolódás. Vajon te is közöttük vagy? A horoszkópból kiderül.

A Neptunusz bolygó hátráló avagy retrográd mozgása miatt a legtöbb csillagjegynek fel kell tennie pár kérdést, ha azt szeretné, hogy elérje a céljait, és az álmai megvalósuljanak. Először is el kell gondolkodniuk, mire is vágynak igazán, majd alaposan megvizsgálni, vajon mi állhat az álmok megvalósításnak útjában. Azzal is érdemes elgondolkodni, mi az, amin nagyobb erőbedobással kellene munkálkodni.

A csillagjegyek többsége úgy tapasztalhatja, a dolgok most nem működnek olyan olajozottan, mint máskor. Két szerencsés csillagjegy ugyanakkor a retrográd Neptunusz áldásos hatásait élvezheti, ők már most is lubickolhatnak a sikerben.

neptunusz retrográd szerencsés csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek különösen szerencsések (Thinkstockphotos)

A Mérleg

neptunusz retrográd mérleg csillagjegyLehet, hogy nehezen hihető, de a Mérleg számára a felüdülésről és az élvezetekről szól ez az időszak. Ha mégsem tűnne most még helytállónak a csillagok jóslata, az okot a rossz szokásokban érdemes keresned. Mindenesetre az asztrológia szerint az elkövetkező időszak fantasztikus lehetőségeket tartogat a számodra, így játszi könnyedséggel szabadulhatsz meg a káros szenvedélyektől, a rossz berögződésektől. Ha netán mégis panaszkodni lenne kedve, gondolj máris azokra, akik igazán megszenvedik ezt az időszakot.

A Vízöntő

neptunusz retrográd vízöntő csillagjegySok Vízöntő csak kapkodja a fejét, hogy mi történik a többiekkel, miközben ő semmiféle kedvezőtlen hatást vagy nehezítést nem érez ezekben a hetekben. Micsoda szerencse! Amíg mások vért izzadnak, hogy hangyányit is előbbre jussanak, addig neked most elég csak kigondolni, hogy mit szeretnél, és kis túlzással az máris az öledbe hullik. Az elkövetkező hónapokat érdemes a jövőre vonatkozó tervek csiszolgatására használnod, hiszen most igazán nagy lépéselőnyre tehetsz szert a többiekkel szemben.

Via bustle.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top