Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Különös fordulat vár a szerelemben

A hétvégén különös, álomszerű világba kerülhetsz, amelyben éppúgy megváltoznak az élet általad ismert szabályai, mint egy álomban. Most nem lehetsz biztos, hogy a párod és a környezeted, hogyan reagálnak arra, amit mondasz vagy teszel. Jó, ha tudod, ebben az álomszerű világban jó és rossz események is történhetnek veled, látszólag logikátlanul. Ha szerencsés akarsz lenni a szerelemben, ne az eszedre hallgass, mert a logika nem működik a hétvégén.

Kos

kos csillagjegy szerelmi horoszkópMindent elkövetsz, hogy az érzéseidre hallgatva hozz meg egy döntést, de az érzéseid most könnyen megcsalhatnak. Könnyen lehet, a saját érzéseid helyett ezúttal valaki más érzéseire kellene figyelned. Lehet, most a szerelmed érzései, vágyai és tervei lesznek a fontosabbak.

Bika

bika csillagjegy szerelmi horoszkópJó idők és rossz idők váltogatják egymást a szerelemben, de ez így természetes. A hétvégi feladatod, hogy megőrizd az optimizmusodat, és arra koncentrálj, ami működik a kapcsolatodban. Olyan sok minden van a szerelmi életedben, ami jó, ami nagyszerű, és amit szeretsz, most figyelj ezekre!

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelmi horoszkópA legszívesebben elszaladnál a világból a szerelmed kezét fogva. De mi a helyzet, ha ő nem tartana veled? Mi a helyzet, ha a szerelmed bátortalanabb, mint amilyen te vagy? Érdemes most összeszedned minden bátorságodat és a szavaiddal biztatnod a szerelmedet, akinek sok-sok bátorításra van szüksége.

Rák

rák csillagjegy szerelmi horoszkópNéha jól jönne egy szótár a párodhoz. Néha jól jönne, ha pontosan értenéd és tudnád, mit ért azok alatt a szavak alatt, amelyeket használ. Könnyen lehet, azért beszéltek el egymás mellett, mert mások voltak a gyermekkori élményeitek. Érdemes most tisztáznotok, milyen kapcsolati mintákat hoztok a gyerekkorotokból.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelmi horoszkópNagyon erős képekként látod magad előtt, hogy mit szeretnél a jövőben. Látod magad előtt, milyen életre vágysz, látod magad előtt, milyen párkapcsolatot szeretnél. Ezek a víziók hamarosan átalakítják az életedet, és sokkal izgalmasabbá, változatosabbá teszik a szerelmi életedet is.

Szűz

szűz csillagjegy szerelmi horoszkópSokkal jobban szeretnéd, ha a párod befolyásolható lenne? Vagy akkor meg épp az lenne a baj, hogy egy pipogya alak? Bárhogy is, a hétvégén nem vagy elégedett a pároddal, de azt tudnod kell, ez az elégedetlenség talán nem is a párodból fakad. Lehet, ez az elégedetlenség valójában önmagadról szól.

hétvégi szerelmi horoszkóp július 7-8.

Milyen szerelmi fordulat vár a hétvégén a csillagjegyekre? (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelmi horoszkópA szerelemben a legritkább esetben működik a tervezés. Talán most azt szeretnéd itt olvasni, hogy ezúttal mégis működöknek a tervek, de igazság szerint nagyon nem. Ezúttal a tervek egyáltalán nem működnek. Felejtsd el, mit terveztél a szerelemben eddig, és egyszerűen csak cselekedj ösztönösen, mert ez a legjobb, amit tehetsz.

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelmi horoszkópKönnyedén átlátsz a párod minden mesterkedésén, és minden olyan igyekezetén, amely arra vonatkozik, hogy valamit eltitkoljon előled. Talán épp azért nincsenek titkaitok, mert mindent azonnal megérzel, és a legkisebb jeleket is felismered. Használd bölcsen ezt a tudásodat, hogy építsd a szövetségeteket.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelmi horoszkópAz elmúlt napokban igen nagy érzelmi skálát jártál be. Igen sokfélét éreztél a pároddal (vagy szingliként a magányoddal) kapcsolatban is. Ha pedig még te magad is bizonytalan vagy a kapcsolatotok státuszában, akkor hatalmas lelki zavar lehet benned. Érdemes a hétvégén egy kicsit egyedül maradnod és hagynod, hogy minden leülepedjen.

Bak

bak csillagjegy szerelmi horoszkópNe állj ellent a szerelemnek! Figyeld meg, milyen szerelmi történetet mondasz magadnak. Figyeld meg, a lelked mélyén milyen kapcsolati forgatókönyveket ismersz, mert ezek valamelyikét hajtod végre most. Ha ezekben nem szerepel a szerelem, akkor most fontos tudatosítanod magadban, hogy te is élhetsz boldog párkapcsolatban.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelmi horoszkópIgazán, nagyon, nagyon szeretsz valakit, aki betölti a szívedben a párodnak fenntartott helyet. Ha boldog párkapcsolatban élsz vele, akkor minden rendben. Ha azonban nem vele élsz, vagy egyedül élsz, akkor ideje lenne kilakoltatnod a szívedből, akinek csak a szíved és a figyelmed kell, de az életét nem akarja megosztani veled.

Halak

halak csillagjegy szerelmi horoszkópA szerelem szinte berobban az életedbe, de legalábbis azt határozod el a hétvégén, hogy mostantól aztán tényleg élvezni fogod az életedet. Most rájöhetsz arra, hogy eddig egy csigaházban éltél, és végre ideje kimozdulnod a csigaházadból, végre ideje megmutatnod a nagyvilágnak azt, hogy milyen vonzó és szeretetreméltó vagy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top