Horoszkóp

Hétvégi pénzhoroszkóp: Óvatosan hozz döntést a pénzügyekben!

A pénzügyekben ezen a hétvégén mindenképpen érdemes óvatosnak lenned. Most nem látsz tisztán minden körülményt, és nem lehetsz biztos abban sem, hogy minden bevétel megérkezik hozzád az ígért határidőre. A pénzhoroszkóp szerint jobb, ha most óvatosan költekezel.

Kos

kos csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Bízz a csodában, de tegyél meg mindent, ami emberileg megtehető azért, hogy előkészítsd azt. Ez a legjobb pénzügyi stratégia a számodra nemcsak a hétvégére, de a jövő hétre is. Most érdemes optimistának lenned, de érdemes úgy dolgoznod, mintha anyagilag inkább pesszimista lennél.

Bika

bika csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.A pénz és a munka asztrológia szempontból semmilyen kapcsolatban sincs egymással. Ugye milyen bölcs ez a felfogás? Hiszen a valóságban is azt láthatod, hogy a befektetett munka és a megkeresett pénz sincs mindig egyenes arányban. Most azt kellene gyakorolnod, hogy lazábban, kevesebb munkával is kereshetsz többet.

Ikrek

ikrek csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Ideje bevetned a trükködet, ideje elkezdened megvalósítani az álmodat. Ideje elkezdened tudatosítani magadban, nagyon sok lehetőség vár rád azokon kívül is, amelyeket eddig ismertél és használtál. A legjobb az lenne, ha végre komolyan vennéd egy vállalkozási ötletedet, és használnád a kreativitásodat!

Rák

rák csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Valaki megoldott helyetted egy pénzügyi problémát, te pedig úgy érzed, ezért gyorsan és szinte azonnal meg kell fizetned neki. Pedig ez a helyzet az elfogadásról szól. Ha üzleti tranzakciónak fogod fel a helyzetet, amelyet gyorsan rendezned kell, akkor nem érted a lényeget. Most köszönd meg és fogadd el a segítséget.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Ne felejtkezz el arról, milyen sokat dolgoztál a héten. A hétvégét ezért inkább töltsd pihenéssel. Érdemes lenne tudatosan kikapcsolnod az agyadat. Ebben a relaxáció, a meditáció, a jóga, a tajcsi épp úgy segíthet, mint az, ha egy természetes vízparton pancsolással és úszással töltöd az időd.

Szűz

szűz csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Nem mindig kell minden lehetőséget megragadnod. Sőt! Néha azzal teszed a lehető legjobbat magadnak, ha elegánsan elengedsz egy-egy lehetőséget. Most nincs okod arra, hogy extra pénzért extra lehetőséget vegyél magadnak. Ma hétvégén minden jó lehetőség ingyenes – vagy már rég megfizetted az árát.

hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.

Óvatosan költs a hétvégén! (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Talán nincs elég erős motivációd ahhoz, hogy jól bánj a pénzzel. Ezért lenne érdemes most elkezdened listát írnod arról, mi mindent tennél meg, ha megnyernéd a lottóötöst. Fontos, hogy értsd, nem az a cél, hogy nyerj. Az a cél, hogy legyen kedved jobban bánni a pénzzel.

Skorpió

skorpió csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Ne felejtsd el, nem mindenki bánik olyan lazán a pénzzel, mint te magad. Ne felejtsd el, a közvetlen környezetedben is többen vannak, akik szerint sokkal jobb lenne megfognod a pénzt, és takarékoskodnod. Nem arra biztatlak, hogy spórolj. Arra biztatlak, hogy fontold meg, kinek beszélsz a pénzköltésről.

Nyilas

nyilas csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Nem veszed észre, hogy sokkal több lehetőséged van, mint amennyit figyelembe veszel. Ideje új állásban vagy legalább új munkakörülményekben gondolkodnod. Ideje bevállalnod, hogy az a nagyszerű szakember vagy, aki megteheti, hogy kevesebbet dolgozzon magasabb honoráriumért.

Bak

bak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.A legszívesebben elszaladnál egy anyagi felelősség elől. Talán egy olyan váratlan kiadással kell számolnod, amelyre nem vagy felkészülve, és amelyet látszólag nehéz lesz megoldanod. Amint befejezed a menekülést a kihívás elől, amint felelősséget vállalsz, az egyszerű és jó megoldás megjelenik előtted.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Szeretnéd, ha te tarthatnád a kezedben a család pénzügyeit, de úgy tűnik, erős kihívód akad a családi pénzügyminiszter posztjára. Valószínűleg az anyósoddal, az anyukáddal vagy egy idősebb nőrokonoddal kell megharcolnod a pénzügyi kormánykerékért a hétvégén.

Halak

halak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Vigyázat, az álmodozás legnagyobb veszélye, hogy valóra válik! Most fel kell készülnöd, hogy a bőséggel és a pénzzel, befektetésekkel, ingatlanokkal kapcsolatos álmaid valóra válnak. Mit teszel, ha minden lehetőség egyszerre szakad a nyakadba?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top