Horoszkóp

Ezért a 8 tulajdonságért lehet csodálni a Bika csillagjegyet

A Bika messze földön híres arról, hogy mennyire élvezi az életet, szenvedélyes, és könnyen köt barátságot másokkal. Ráadásul ez csak egy kis ízelítő abból, hogy miért olyan szeretni való, és miért is olyan csodálatra méltó ez a csillagjegy. A horoszkópból a többi nagyszerű tulajdonsága is kiderül.

1. Úgy koncentrál, mint senki más

A Bika kitartó és szívós, ráadásul hihetetlen erővel képes összpontosítani. Ha elkötelezi magát egy jó ügy mellett, a végsőkig kitart, mondhat bárki bármit. Nem szokása félbehagyni a dolgokat, amibe belekezdett, azt ő mindenkor végig is csinálja.

2. A Bika mindenkivel szót ért

A kommunikációval csak nagyon ritkán gyűlik meg baja, a Bika szinte mindenkivel megtalálja a közös hangot. Igaz, akkor sem old kereket, ha vitás helyzet vagy veszekedés állna elő, mert ő ezen a téren is edzett, így azt is tudja, hogyan képviselje az érdekeit.

3. Olyan barát, akire számítani lehet a bajban

A Bika nem csak barátkozik, azt is pontosan tudja, hogyan tarthatja meg őket. Az egyik ütőkártyája, hogy biztosan számíthat rá, aki bajba jutott, mert ő mindig és mindenhol segít.

4. A Bika tiszta lapokkal játszik

Ami a fejében jár, azt a Bika mindig őszintén kimondja, nem kertel, nem célozgat, így ritkán keveredik félreértésekbe. A szíve vágya, hogy mások is ilyen egyenesen közelítsenek felé, de el kell fogadnia, hogy erre nem mindenki képes.

Bika csillagjegy horoszkop tulajdonsag

A Bika sosem kockáztat feleslegesen, inkább a nyugalmat részesíti előnyben – Thinkstockphotos

5. Lassan, de biztosan halad a céljai felé

A Bika nem egy kapkodós csillagjegy, megfontoltan cselekszik, a lépéseit alaposan átgondolja. Amit a fejébe vesz, többnyire véghez is viszi, igaz, nem rohamléptekkel halad – ez azonban egyáltalán nem baj, hiszen így ritkábban követ el meggondolatlanságokat.

6. A Bika pozitívan tekint a jövőbe

Mivel a legtöbb Bika optimista, és pozitívan gondolkodik, sikerre is viszi a céljait. Ő a legjobb példa, hogy a hozzáállás milyen nagyban határozza meg egy-egy helyzet kimenetelét. Ritka, hogy feladja a küzdelmet, így mindent összevetve sikeres embernek érezheti magát.

7. Tanul a hibáiból

A Bika nemcsak más kárán, hanem a saját ballépéseiből is tanul. Ha egyszer megütötte a bokáját, a következő alkalommal sokkal óvatosabban közelít. Az apró részletekre is odafigyel, ezért sem szeret fejest ugrani az ismeretlenbe.

8. A Bika a békére törekszik

Akkor érzi magát igazán komfortosan – ami a Bika számára alapvetően fontos érték –, ha béke honol körülötte. Hamar kijön a sodrából, ha valaki provokálja vagy kötekedik, mert ő a harmonikus kapcsolatok híve. Ha netán mégis vitára, veszekedésre kerülne sor, nem hagyja magát a földbe tiporni.

Via oroscopo.grazia.it

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top