Horoszkóp

Ennél a 3 csillagjegynél nincs szenvedélyesebb szerető

Minden csillagjegyben ott rejlik a lehetőség, hogy valódi lepedőakrobatává váljon. Ez a három csillagjegy előnyben van mindenki máshoz képest, ők szenvedélyre születtek. Vajon te is a legforróbb jegyek közé tartozol? A horoszkópban megtalálod a választ.

1. A Bika a legérzékibb

Meglepő, hogy a Bika vezeti a legszenvedélyesebb csillagjegyek listáját, akinek uralkodó bolygója a szerelemfelelős Vénusz? Nem igazán. A csillagjegy szülöttei nagyon érzékiek, lételemük a fizikai érintés, ráadásul ők nemcsak akkor teszik oda magukat, amikor fülig szerelmesek, hanem a futó kalandokban is. Hihetetlenül lelkes és gyengéd szerető, aki, mint mindennek, a szeretkezésnek is megadja a módját, gyertyával, zenével, fürdővel, érzéki masszázzsal…

2. Az Oroszlán a legkreatívabb

Az Oroszlánnal úgy készülj, ő biztosan leigáz, no és persze lenyűgöz a hálószobában. Kreatív, lelkes és elképesztően szenvedélyes típus. Nem baj, ha ismered az erogén zónáját: az egója az. Minél többet dicséred, annál kirobbanóbb teljesítményre számíthatsz tőle. Csak mondd el neki, mennyi nagyszerű, mennyire figyelmes szerető, és még többet belead, csak hogy boldoggá tehessen.

3. A Skorpió izzik a szenvedélytől

Természetesen a Skorpió sem maradhat ki a legszenvedélyesebbek listájáról, hiszen köztudottan szexi, szemérmetlen és hihetetlenül szenvedélyes csillagjegy. Karizmája miatt mágnesként vonzódsz hozzá, képtelenség a varázsának ellenállni. És ne félj, a hálóban sem fogsz belőle kiábrándulni. Mindent megtesz, hogy a függővé válj, és hatalmas szexuális étvágyával tartani tudd a lépést.

elite daily borítófotó: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top