Horoszkóp

A retrográd Mars rányomja bélyegét az idei nyárra

Szinte az egész nyarat a Mars retrográd mozgása határozza meg. Amikor egy bolygó hátráló mozgást végez, inkább nehézségeket, problémás időszakot gördít a csillagjegyek elé, mintsem vidámságot és könnyedséget. Hogyan vészeld át a következő heteket? Az asztrológia és a horoszkóp segít a megoldásban.

A Mars június 26-tól egészen augusztus 27-ig hátráló, azaz retrográd mozgást végez. Erre az időszakra ezért nem lesz túlságosan jellemző a kényelem vagy a harmónia. A Mars bolygót alapvetően erős energiák határozzák meg, mind a pozitív, mind a negatív értelemben, a retrográd Mars pedig kifejezetten frusztrálttá teheti a csillagjegyeket, amikor a várakozásaik nem válnak be úgy, ahogyan remélik.

De mégis hogyan fordíthatod az előnyödre a Marsnak ezt a nem túl sok jóval kecsegtető időszakát? Először is fokozottan figyelj mind a mentális, mind a fizikai épségedre. A sok mozgás különösen ajánlott, hiszen az aktív és szenvedélyes Mars energiákkal így kerülhetsz összhangba, egyensúlyba.

A konfliktusokat nem érdemes elkerülni, sőt ebben az időszakban inkább bátran mondd el mindazt, ami régóta nyomja a szívedet. Ugyanez vonatkozik a hosszú ideje dédelgetett vágyakra is. Először gondold át alaposan, mennyire valósítható meg, majd készíts listát a céljaidról, végül pedig reálisan fogj hozzá a megvalósításhoz. Az energiákkal mindenképpen érdemes spórolni ebben az időszakban, hiszen a retrográd Mars hajlamos túlzottan is lecsapolni.

mars retrográd mozgás

A Mars retrográd mozgása sok feszültséget okozhat a csillagjegyeknek (Thinkstockphotos)

gostica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top