nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek tökéletes feleségek

Ezek a csillagjegyek tökéletes feleségek

A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek tökéletes feleségek. Vajon mit tudnak, amit a többiek nem? Miben mások, miben jobbak, és főként miért ők férjük tökéletes partnere? Minden részletre fény derül. Vajon te is köztük vagy?
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Rák feleség

feleségek horoszkóp rák csillagjegyA Rák nő nemcsak nagyszerű szerető és tökéletes partner, de ő az, aki szívét-lelkét adja a társáért. Könnyedén ki tudja fejezni az érzéseit, a szeretetét, és pontosan ez a tulajdonsága teszi őt igazán nagyszerű feleséggé. Nagyon sok energiát fektet a párkapcsolatba, gondoskodó típus, viszont nemcsak ad, ő is szeretet, figyelmet vár a társától. Nagyon érzékeny és érzelmes, néha hajlamos lehet a drámára is.

A Kos feleség

eleségek horoszkóp kos csillagjegyA Kos nő vezető típus, ízig-vérig független és önálló, valódi alfa-nő. A házasságban szinte bizonyosan ő viseli majd a nadrágot, de ezt finoman és nagyon nőiesen teszi. Annak ellenére, hogy határozott és céltudatos, neki is szüksége van a párja támogatására, szeretetére, figyelmére. Társát és a gyermekét is szenvedélyesen szereti, minden tőle telhetőt megtesz értük. Gondoskodó, figyelmes és nagyszerű feleség.

Az Oroszlán feleség

eleségek horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlán nő bámulatosan nagylelkű, a kisugárzása pozitív, energikussága, életöröme a társára is könnyen átragad. Nagyon tud szeretni, igaz, gyűlölni is ugyanennyire, mégis kétségtelenül ő az egyik legnagyszerűbb feleség. Gondoskodó, figyelmes, és mindent megtesz, hogy mindenkor boldognak láthassa a párját, a gyermekeit. Igényli az elismerést, a kitüntető figyelmet, cserében viszont hűséges csillagjegy, aki fáradhatatlanul teszi a dolgát a többiek kényelmééért.

feleségek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legnagyszerűbb feleségek (Thinkstockphotos)

Human Explore

Megosztás Facebookon