Horoszkóp

Napi kínai horoszkóp július 2.: Milyen ajándékot kapsz ma?

Ma különleges ajándék vár rád. Hogy az valamilyen tárgy vagy kedvesség formájában valósul meg, még nem tudni. Persze ettől oly izgalmas. A kínai horoszkópból kiderülhet, milyen ajándékot kaphatsz ma, és hogy ahhoz mit és hogyan érdemes tenned. Élsz a lehetőséggel?

Ha nem ismered a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedet, innen tudod pontosan kikeresni a születési időpontod alapján. Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és ismételgeted magadban a különleges erővel ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Nyúl

kínai horoszkóp nyúlBarátaim egyre többen vannak. Egyre több barátra számíthatok. Barátaimért hálát érzek. A barátok az életem különleges ajándékai. Vigyázok rájuk, óvom őket.

Sárkány

sárkány kínai horoszkópEgészséget kapok az univerzumtól. Az egészség az élet egyik legcsodásabb ajándéka. Vigyázok az egészségemre, tudatosan figyelek magamra és az univerzum jelzéseire.

Kígyó

kígyó kínai horoszkópA világ egységében nekem is helyem van. Megtalálom a helyem a világban. A legjobb helyen vagyok épp. A legcsodálatosabb ajándék, hogy ott lehetek, ahol a legjobban szeretek lenni.

ló kínai horoszkópBeengedem életembe a gyógyulást. Testem és lelkem is egészséges. Az egész életemet meggyógyítom. A betegség, a problémák helyett örömet, jólétet, boldogságot engedek az életembe.

Kecske

kecske kínai horoszkópMindenből van elég a világban. Mindenből pontosan annyi van, amennyi szükséges. A bőséget beengedem az életembe. Az életem megajándékoz mindennel, amire valóban szükségem van.

Majom

majom kínai horoszkópNyugodtan alszom, kipihenten ébredek. A reggelek nagyszerűek és csodálatosak. Fittnek, energikusnak, egészségesnek érzem magam. A pihentség, a nyugodt alvás az egyik legcsodásabb ajándék, amit elképzelhetek.

Kakas

kakas kínai horoszkópNyitott vagyok, és elfogadó. Sosem ítélkezem. Elfogadok mindenkit és mindent olyannak, amilyen. Nyitottan tekintek a lehetőségeim elé, befogadom a lehetőségeket az életembe. Nyitottságom csodás ajándék.

Kutya

kutya kínai horoszkópNyitott vagyok az ismeretlenre. Nyitott vagyok minden újdonság felé. Érdekel minden, ami ismeretlen, ami új. Az ismeretlentől való félelmeket elengedem. Ajándék minden ismeretlen és újdonság az életemben.

Disznó

disznó kínai horoszkópSorsomat én kormányzom. A sorsomat én alakítom. Valódi ajándéknak tekintem, hogy én dönthetek a sorsomról. Az életem az enyém. Én irányítom, én kormányozom a boldogságom felé.

Patkány

patkány kínai horoszkópAjándékokat kapok az élettől. Az élet ajándékait elfogadom. Hálát érzek az élet minden ajándékáért. Az életem ajándékok sokasága, és én örömmel fogadom el valamennyit.

Bivaly

bivaly kínai horoszkópMindenki szívesen dolgozik velem. Szeretnek velem dolgozni a többiek, mert én is szeretek velük lenni. A munkámért, a munkatársaimért hálát érzek. A munkám az életem egyik nagy ajándéka.

Tigris

tigris kínai horoszkópNapról napra egészségesebb vagyok. Az egészség a legnagyobb kincs az életemben. Az egészség valódi ajándék. Vigyázok magamra, vigyázok a testemre, a lelkemre, a szellemi egészségemre.

napi kínai horoszkóp július 2.

Milyen meglepetés vár ma rád? (Thinktstockphotos)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top