Horoszkóp

Heti horoszkóp július 2–8.: Felemás lesz ez a hét

Július első hete felemás lesz. Néhány csillagjegynek nagyszerű eseményeket hoz, másoknak inkább bosszúságot, feszültséget. A horoszkóp óva int ezen a nyári héten, akár a szabadságodat töltöd, akár a munkádat végzed. Nem árt, ha felkészülsz a nehézségekre. Ha a szerencsések között vagy, nyugodtan sütkérezhetsz a napfényben.

KOS

kos heti horoszkópJúlius első hetét a víz energiája uralja (Rák Nap – Skorpió Jupiter – Halak Hold és Neptunusz), amelytől mindenki szentimentálissá válik. Te is. Mindez pedig a családi és az ingatlanügyekre egyaránt érvényes. A kollégáid nemtetszését vívod ki, ha az otthoni dolgok élveznek prioritást. Csütörtöktől viszont felpörget a tűzenergia dominanciája, mellyel könnyedén behozod a lemaradást, amit hétfő óta felhalmoztál. Hétvégén a vasárnap látszik „veszélyesnek”. Úgy tűnik, hajlamos leszel fölöslegesen költekezni…

BIKA

bika heti horoszkópEz a hét utazásra a legalkalmasabb. Ha most még nem mehetsz szabadságra, legalább kirándulj vagy sétálj délutánonként, esténként, de minimum gyalogolj valamennyit. Ez csillapíthatja a „mehetnékedet”. Csütörtökön Merkúr–Mars-szembenállás lesz, ami feszültséget generálhat benned, amelynek oka, hogy nehéz lesz összeegyeztetni a munkát és a magánéletet. Bírd ki ezt a napot, péntekre már el is illan a feszültség. Hétvégén elemedben leszel. A földenergia dominál, amitől teljes béke száll meg, kivéve vasárnap, amikor valaki kihozhat a sodrodból.

IKREK

ikrek heti horoszkópVégre jól alakulnak a pénzügyeid, amit egy szuper bolygóháromszögnek (Rák Nap – Skorpió Jupiter – Halak Hold és Neptunusz) köszönhetsz, és amely az egész hetet átlengi. Amennyiben ügyesen beosztod a pénzt, még tartalékot is képezhetsz, ez pedig a nyár elején óriási eredmény. Csütörtökön a Merkúr–Mars-szembenállás arra int, hogy a közlekedésben legyél nagyon óvatos! Vedd komolyan, mert könnyen baj lehet belőle. Hétvégén a bolygók azt „javasolják”, lazíts egy kicsit. Ha túlfeszíted a húrt, ha nem pihensz, könnyen lerobbanhatsz…

RÁK

rák heti horoszkópJúlius legszuperebb hete elé nézel, amit a bolygók garantálnak most neked. Hatalmas bolygóháromszög (Rák Nap – Skorpió Jupiter – Halak Hold és Neptunusz) rajzolódik ki az égen. Ez pedig az asztrológiában a legszuperebb konstelláció. Isteni áldás háromszögének is nevezik, ami szó szerint áldást hoz neked. Panaszra nem lesz okod, viszont nagyon érzékennyé válhatsz. Csütörtökön egy kellemetlen bolygószembenállás kellemetlenséget jelent anyagi téren. Ezen a napon mindenképpen észszerűen költekezz. A hétvégéd töltsd a barátokkal, nem bánod meg.

heti horoszkóp július 2-8.

Kinek jót, kinek feszültséget hoz az első júliusi hét (Thinsktockphotos)

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópMeglehetősen „vizesnek” látszik július első hete. Nemcsak a csapadékra kell gondolnod, hanem a könnyekre is. Kicsi az esélye, hogy te fogsz sírni, inkább a közeledben valaki. Mivel egy szép bolygóháromszög áll össze az égen, ez most nem szomorúság, hanem meghatottság. Te a hét második felében leszel elemedben a Kos Holdnak és egy szuper fényszögnek köszönhetően. A péntek ígérkezik a legsikeresebb napnak. Hétvégén meglehetősen elnehezedhetsz, ha sokat eszel. Mértékletesen élvezd a finom falatokat.

SZŰZ

szűz heti horoszkópValaki nagy hatással lesz rád július első hetében egy Rák Nap – Skorpió Jupiter – Halak Hold és Neptunusz háromszög szerint. Ha van párod, most semmiképp se tedd őt féltékennyé, ha nincs, ebből a találkozásból akár szerelem is alakulhat. Munkahelyi feszültséget mutat csütörtökön egy Merkúr–Mars-szembenállás. Most jobban teszed, ha kimaradsz a szóváltásból. A hétvégét kedvelni fogod, mert a Bika Hold kedvedre valónak látszik, csak vasárnap kell körültekintőnek lenned a közlekedésben egy Hold-Jupiter szembenállás miatt.

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópIgazad van, a pénz elengedhetetlen az élethez és a színvonalas életvitelhez. Mégsem foroghat minden gondolatod a pénz körül. Július első hetében szinte végig ez lesz a központi téma nálad. Szerencsére egy szerencsés bolygóháromszög (Rák Nap – Skorpió Jupiter – Halak Hold és Neptunusz) szerint most végre nem a szorongás, hanem a bizakodás jellemez. Viszont a vízenergia uralma miatt érzelmek szűrődhetnek a témába, ami nem biztos, hogy kedvező a számodra. Hétvégén kulináris élményeket élvezhetsz…

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópSzinte biztos, hogy július első hete lesz az év legbámulatosabb hete a számodra. Egy óriási bolygóháromszög (Rák Nap – Skorpió Jupiter – Halak Hold és Neptunusz) áll össze az égen, ami garantálja a sikert. Persze ettől még nem dőlhetsz hátra, számítanod kell akadályokra csütörtökön, amikor a Merkúr és a Mars szembenállása két fronton követel tőled helytállást. Mindez meglehetősen fárasztó és frusztráló lesz, viszont ha rugalmasan kezeled a helyzetet, gyorsan túl leszel rajta. A hétvége egyértelműen és kizárólag a szerelemé.

heti horoszkóp július 2-8.

Lesz akinek szerelmet, és lesz, akinek feszültséget hoz az újabb hét (Thinkstockphotos)

NYILAS

nyilas heti horoszkópTermészetes, hogy a családoddal foglalkozol, ha szabadságon vagy. Ha dolgozol a héten, mindenképpen ügyelj rá, hogy ne vonják el a figyelmedet családi ügyek. Ez hét elején a legkockázatosabb, de végigkíséri az egész hetedet. Csütörtökön veszélyt rejt az Oroszlán Merkúr–Vízöntő Mars-szembenállás, ami a közlekedésben és a kommunikációban mutat ellentéteket. Mindenhol légy óvatos! Hétvégére érdemes gasztronómiai programot szervezned. Még jobb, ha ez zenével, színházzal, koncerttel társul. Imádni fogod.

BAK

bak heti horoszkópNem a te stílusod a romantika és a szentimentalizmus, pedig július első hetében még erre kell számítanod. Egy víz bolygóháromszög (Rák Nap – Skorpió Jupiter – Halak Hold és Neptunusz) ezúttal nem idegesítő, hanem csupa kedves ember társaságát jelzi. A víz elem dominanciája a folyadékbevitel fontosságára is felhívja a figyelmedet, ugyanis nemcsak a kánikulában kell sok vizet inni. Csütörtökön lesz egy bolygószembenállás, ami léket üthet a pénztárcádon. A hétvégét szeretni fogod a nyugalom és harmónia okán…

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópFel kéne töltődnöd a hét elején, mert szükséged lesz a higgadtságra a hét közepén. Csütörtökön az Oroszlán Merkúr–Vízöntő Mars-szembenállás nézeteltérést és vitát mutat, amit pedig jó lenne megúsznod nagyobb összetűzés nélkül. Sajnos, mivel a Vízöntőben jár a Mars, hajlamos leszel az ingerült, támadó fellépésre. A másik oldalon áll a Merkúr, ami az érvelést jelenti, vagyis ebből hangos szóváltás lehet, ha nem mész elébe a vitának. Hétvégén a család és a finom falatok lecsillapítanak, így jól végződik a hét.

HALAK

halak heti horoszkópMesésen kezdődik a júliusod, hiszen az egész héten egy csodás bolygóháromszög (Rák Nap – Skorpió Jupiter – Halak Hold és Neptunusz) fog vigyázni rád. Biztos lehetsz benne, minden a legjobban alakul. Közben kicsit érzékennyé válhatsz, de ez most nem kellemetlen, és nem is fájdalmas. A hét közepén a Merkúr–Mars-szembenállás munkahelyi rivalizálást jelez. Jobban jársz, ha kimaradsz belőle. A hétvége eszményi utazásra, kirándulásra, éppen ezért nagyon is tanácsos kimozdulnod otthonról. Csak vasárnap kell óvatosnak lenned az utakon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top