Horoszkóp

Ezekért a tulajdonságokért lehet annyira szeretni a Bak csillagjegyűeket

Egy Bak két lábbal áll a földön, megingathatatlanul stabil és határozott. Első ránézésre talán koravénnek tűnhet, sokkal helyesebb azonban, ha bölcsnek és megfontoltnak nevezed. Ráadásul egy sor pozitív tulajdonsággal rendelkezik, mutatjuk is, melyek ezek!

1. A Bak semmit sem bíz a véletlenre

Minden szavát átgondolja, tetteit alaposan megfontolja, és a döntéseit is úgy hozza meg, hogy minden eshetőséget számításba vesz. Egy Bak szinte soha nem követ el meggondolatlanságot, mert higgadt, és mindig az eszére hallgat.

2. Szívét-lelkét beleadja

Mindenért, ami igazán fontos számára, a Bak rendkívül elszántan dolgozik, de ezzel nemcsak a munkaadóit örvendezteti meg, hanem a szeretteit is, ugyanis az élet minden területén képes tökéletesen teljesíteni.

3. A Bak az igazság bajnoka

Ő maga őszinte és egyenes, nem kezdene fondorlatos lélektani játszmákba, de másoktól sem veszi ezt jó néven. Amit mond, azt komolyan is gondolja, egyáltalán nem szokása blöffölni vagy a levegőbe beszélni.

4. Az elmélet helyett a gyakorlatot részesíti előnyben

Praktikus gondolkodású, megszállottan törekszik arra, hogy céljait a lehető legrövidebb úton érje el. Igaz, nem tántorítja el az sem, ha kerülőutakat kell tennie, hiszen folyton a megvalósításra váró cél lebeg a szeme előtt, és a türelme, szívóssága is irigylésre méltó.

bak csillagjegy horoszkop tulajdonsag

Ha valaki, akkor egy Bak tudja, mit jelent a sziklaszilárd elhatározás és a kemény munka – Thinkstockphotos

5. A Bak mindig tudja, mit akar

Egy Bak már gyerekként is nagyon határozott, később pedig egyre markánsabb elképzelésekkel rendelkezik arról, hogy mit is szeretne az élettől. Igazán ambiciózus és kitartó, a kudarcok megerősítik és bölcsebbé teszik, nem adja fel miattuk a küzdelmet.

6. Született győztes

Addig nem adja fel, amíg el nem éri, amit a fejébe vett. Mondhat neki bárki bármit, ha a Bak valamit elhatározott, addig nem nyugszik, ameddig véghez nem viszi. Két lábbal áll a földön, tisztában van a képességeivel, és a saját gyengeségeit is ismeri.

7. A Bak remekül bánik a pénzzel

Gyakorlatias gondolkodásának köszönhetően jól ismeri a pénz értékét, és sosem téveszti szem elől, hogy kemény munkával jutott hozzá mindahhoz, ami a rendelkezésére áll. Nem szórja meggondolatlanul a pénzt, a felesleges kiadásokkal ki lehet kergetni a világból. Amikor a Bak úgy érzi, megkárosították, sosem hagyja szó nélkül: beír a panaszkönyvbe, vagy az üzletvezetőnél reklamál.

8. Csodálatra méltóan önálló

Mivel a Bak pontosan jól tudja, mire képes, céljait is ehhez igazítja. Soha nem arra számít, hogy majd mások pártfogolják, kisegítik. Sokkal nagyobbra tartja mindazt, amit saját erejéből ért el, mint ami másoknak az ölébe hullott. Érdemes ellesni tőle az önbizalmat, ő igazán hisz magában és a rátermettségében.

Via oroscopo.grazia.it

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top