Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek ki nem állhatják a szex utáni romantikázást

Ezek a csillagjegyek nem azok az igazán romantikus típusok. Ők szívük szerint azonnal elszunnyadnának a szeretkezést követően, minthogy összebújjanak és babusgassák a párjukat. A horoszkóp szerint jobb, ha elfogadod, ők sosem lesznek azok az összebújós típusok, mert egyszerűen nem ilyenek. Köztük van a párod? Vagy esetleg te magad?

Ikrek (május 21-június 21.)

Miközben az Ikrek nagyon is vágyik a partnerével való szoros kapcsolatra, kötődését inkább szavakkal fejezi ki, mintsem forró ölelésekkel. Számára fontos az önállósága, a tér és a szabadság meglétére. Viselkedését az alvása is visszatükrözi, az összebújás helyett leginkább az ágy szélén, elhúzódva merül álomba. 

Nyilas (november 23-december 21.)

A Nyilas az egyik legaktívabb, legforróbb csillagjegy, ha szexről esik szó. A szeretkezést követően viszont az egyedüllétnél semmire sem vágyik jobban. Az összebújás számára olyan, mintha a párja le akarná őt szorítani, és csapdába ejtené. Vele szóba sem jöhet a kis kifli-nagy kifli alvási forma, ő is szívesebben húzódik el, vagy alszik egy másik ágyon.

Vízöntő (január 21-február 19.)

A Vízöntő híres az érzelemmentességéről és közönyösségéről. Legalábbis látszólag, kívülről ilyennek tűnhet. A valóságban nagyon is mélyen és erőteljesen tud szeretni, viszont nem szívesen alkalmazkodik, számára a saját kényelme a legfontosabb. A szeretkezést követően úgy fog elhelyezkedni és elaludni, ahogy neki a legjobb. Az összebújás csöppet sincs ínyére.

Boldsky borítókép: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top