Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Szerelem, szenvedély, szabadság – melyik vár rád most?

Ha csak keresed a szerelmet, jó hírem van, hiszen a hétvégén könnyű lesz ismerkedni, és könnyű lesz szerelembe esni. A hétvégi flörtök talán mégsem lesznek olyan mélyek, mint ahogy azt reméled. Ha párkapcsolatban élsz, több szenvedélyre vágysz ezen a hétvégén. Akadnak, akik a szabadságot választanák most a legszívesebben, ők nem biztosak a döntéseikben, és lesznek akik a kalandok mellé állnak. Mi vár rád a hétvégén? A szerelmi horoszkópban megtalálod a választ.

KOS

Szerelem: 
kos szerelmi horoszkóp
Eleged van az ígéretekből, és tetteket akarsz. Cselekedeteket vársz el a párodtól és önmagadtól is. Most te is cselekedni akarsz, és mindenképp meg akarod mutatni a szerelmednek, mennyivel többet érsz, mint ő hitte. De mi van, ha nem is a szerelmednek akarsz bizonyítani, hanem önmagadnak?

Bőség: 
Csak óvatosan kellene költened a hétvégén. Most valaki bele akar ugrasztani olyan kiadásba, ami csak neki lenne jó, de neked semmi hasznod belőle.

BIKA

Szerelem:
bika szerelmi horoszkóp
Ami az egyiknek szerencse, a másiknak szerencsétlenség. Legalábbis, most a szerelmeddel, a pároddal, vagy a hozzád legközelebb állóval kétféleképpen értelmezitek ugyanazt a jelenséget. Az egyikőtök örül és lehetőségnek látja, a másik inkább bosszankodik miatta.

Bőség:
A gyerekeiddel kellene sokat beszélgetned a pénzről, az értékekről és a pénz értékéről. De ne felejtsd el, hogy nemcsak az értékes, ami pénzben mérhető.

IKREK

Szerelem:
ikrek szerelmi horoszkópAz erotika a felnőttek játéka. Legalábbis így gondolod, és mindent meg is teszel, hogy ez a hétvége a lehető legtúlfűtöttebb lehessen. Most a testi érintésben keresed a szeretetet, ami nem baj, csak ne felejtsd el, nem mindegy, kitől kapod meg az érintést, és nem mindegy, mi zajlik köztetek.

Bőség:
Nagyszerű lehetőséged van, hogy változtass valamit az anyagi helyzetedben. Talán egy új munkát ajánlanak fel neked hamarosan, amire érdemes lesz igent mondanod.

RÁK

Szerelem:
rák szerelmi horoszkópKülönös vonzerő leng körül a hétvégén. Egy olyan vonzerő, amely ellenállhatatlanná tesz. Egy olyan vonzerő, amellyel felhívod magadra a figyelmet akkor is, ha nem ez a célod. Ha párkapcsolatban élsz, most nemcsak a szerelmed lát vonzóbbnak, de sokan mások is felfigyelhetnek rád.

Bőség:
Milyen félelmeid vannak a pénzzel kapcsolatban? Milyen anyagi félelmeid vannak? Érdemes tudatosan ránézned a félelmeidre, mert most talán ezek mozgatnak tudat alatt téged.

szerelmi és bőség horoszkóp június 22-24.

Érdemes alaposan átgondolni, mit szeretnél a hétvégén? (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

Szerelem:
oroszlán szerelmi horoszkóp
Mindent a szívedre veszel. Azt is, amit egyáltalán nem kellene mellre szívnod. Sokkal lazábbnak kéne lenned főleg akkor, amikor a korábbi kapcsolataid kerülnek szóba. A hétvégén talán rájössz, még mindig túl sokat adsz az egyik ex-szerelmed szavára. Pedig talán már újra szerelmes vagy valaki másba.

Bőség:
Figyeld meg, a pénz követi a hangulatodat. Amikor azzal foglalkozol, amit szeretsz, amikor jól érzed magad, amikor jól vagy, a pénz árad feléd.

SZŰZ

Szerelem:
szűz szerelmi horoszkópNagyon szeretnéd elengedni a párkapcsolati görcseidet és a magánytól való félelmedet a hétvégén. Most tudnod kell, nem maradsz egyedül. Tudnod kell, mindig lesz melletted valaki. Mindig pontosan annyi szeretet vesz körül, amennyit magadhoz engedsz.

Bőség:
Tudod, mi lenne a legjobb döntés egy pénzügyi helyzetben? Az, ha nagyobb kockázatot vállalnál, mint szoktál, de ha nem tennél kockára minden eddigi eredményt!

MÉRLEG

Szerelem:
mérleg szerelmi horoszkópSzeretnéd kiterjeszteni az akaratodat a szerelmedre, de ő most szokatlanul makacs. Annak, ha egymásnak feszültök, ha mindketten bekeményítettek csak veszekedés lehet a vége. Ha lehet, most engedj kicsit, és közelítsd az álláspontodat a szerelmedéhez. Értsd meg, amit ő mondd ebben a helyzetben.

Bőség:
Talán többet költesz, mint amennyit megengedhetnél magadnak. Most csak olyasmire költs nagyobb összeget, ami hamarosan pénzt termel majd neked.

SKORPIÓ

Szerelem:
skorpió szerelmi horoszkópEleged van a hazugságokból, és tiszta vizet akarsz önteni a pohárba. A hétvége azzal telik, hogy végiggondolod, ki miben füllentett neked. Könnyen lehet, a szerelmed sem mindig mondott igazat, de az is lehet, te sem mindig vallottad be az igazságot. Szükséged van az őszinteségre ezen a hétvégén.

Bőség:
Nem kell eltitkolnod, mit csinálsz a pénzeddel, de nem is kell mindenkinek az orrára kötni. Most érdemes hallgatnod, ha szóba került, hogy mit csinálsz a pénzeddel.

Szerelem, szenvedély vagy szabadság vár a csillagjegyekre? (Thinkstockphotos)

NYILAS

Szerelem:
nyilas szerelmi horoszkópNem mindig érted pontosan, a szerelmed mit szeretne, és mire vágyik. Nem mindig érted pontosan, mit szeretne a párod, és ettől egyre idegesebb leszel. Minél idegesebb vagy, annál kevésbé érted őt. Emiatt még idegesebb leszel… Ez egy ördögi kör, szállj ki belőle!

Bőség:
Mire használod a pénzedet? A pénzzel lehet építeni és rombolni is. Talán félsz a rombolástól, de építeni csak ott lehet, ahol lebontották az előzőt, a nem működőt.

BAK

Szerelem:
bak szerelmi horoszkópFel kellene nőnöd végre egy feladathoz. A szerelmed azt várja el tőled, hogy megoldj valami olyasmit, amit egyelőre képtelen vagy megoldani. Ebben az ügyben ne a szerelmedtől kérj segítséget, hanem a testvéredtől vagy a legjobb barátodtól, barátnőtől. Fontos, hogy ne egyedül akard ezt most megoldani.

Bőség:
Most szeretnél meggyőzni valakit egy pénzügyi döntésről, de talán te sem vagy biztos a dolgodban. Várd meg, hogy valóban átlásd a helyzetet!

VÍZÖNTŐ

Szerelem:
vízöntő szerelmi horoszkóp
A kapcsolataidban át kellene alakítanod a régi szabályokat. Itt az ideje, hogy a régi szokásaitokat elengedjétek, és újakat válasszatok magatoknak. Olyan új szokásokat, amelyek korszerűek, kapcsolódnak a jelenlegi helyzetetekhez, a körülményeitekhez és a lehetőségeitekhez.

Bőség:
Elveszettnek érzed magad pénzügyekben, és nem tudod, mi a jó döntés? Akkor itt az ideje megkérdezned egy nálad idősebb, szeretetteli nőrokonodat.

HALAK

Szerelem: 
halak szerelmi horoszkóp
Mélyen vágysz a szerelemre, de meg is ijeszt a gondolat, hogy szenvedélyes szerelemben élj. Mélyen vágysz rá, hogy máshol élj, mint most, de meg is ijeszt a költözés gondolata. Állítólag minél jobban félünk egy döntéstől, annál nagyobb boldogságot jelent, ha meghozzuk.

Bőség:
Egy nagy lépés megtételére készülsz, és attól tartasz, nem lesz elég pénzed, hogy megtedd ezt a lépést. Ne félj, amikor eljön az idő, megérkezik a pénz is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top