Horoszkóp

Napi kínai horoszkóp június 29.: Ezért lehetsz ma igazán hálás

A hála érzése nemcsak felhőtlen örömmel tölt el, de megsokszorozza mindazt, amit az élettől kaptál. Szóval, ezentúl inkább légy hálás mindenért, mint hogy vágyakozol az elérhetetlen után. A kínai horoszkóp segít, hogy ma igazán hálát érezhess. Az is kiderül, hogy miért.

Ha nem ismered a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedet, innen tudod pontosan kikeresni a születési időpontod alapján. Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és ismételgeted magadban a különleges erővel ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Nyúlnapi kínai horoszkóp nyúl

Minden történés egy lehetőség. Minden, ami velem történik, lehetőség az újra, a csodákra, a jövő alakítására. Hálás vagyok a lehetőségekért.

Sárkánynapi kínai horoszkóp sárkány

Szívembe engedem a szeretetet. Megnyitom a szívemet a szeretetnek. Megnyitom magam az öröm és a boldogság felé. A hála érzése ragyogja be a lelkemet.

Kígyónapi kínai horoszkóp kígyó

Elfogadom a testemet. Elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok. Szeretem magamat, szeretem a testemet. Nagyon szép és hálás vagyok.

napi kínai horoszkóp ló

Tudom, hogy jól élem az életem. Az életemet megfelelően élem. A pozitív változások megerősítenek, hogy jól élem az életemet. A hála érzése járja át a lelkemet.

Kecskenapi kínai horoszkóp kecske

Munkám mindenkinek hasznos. Fontos munkát végzek. Minden, amit teszek teszek, hasznos nekem és hasznos mindenki másnak is. Hálás vagyok érte.

Majomnapi kínai horoszkóp majom

Mindenki szívesen segít nekem. Mindenkitől szívesen kérek segítséget. Szívesen fogadom el a többiek segítségét. Hálát érzek a sok-sok segítségért.

Kakasnapi kínai horoszkóp kakas

Összeszedett vagyok. Tudom, mit szeretnék, és tudom, hogyan érhetem el a céljaimat. Képes vagyok a legfontosabb célra koncentrálni. Hálát érzek, amikor megvalósítom a céljaimat.

Kutyanapi kínai horoszkóp kutya

Boldoggá tesz a változás. Várom a változásokat. A változások hasznosak, a boldogságot hozzák az életembe. Nyitottan és hálával tekintek a változások elé.

Disznónapi kínai horoszkóp disznó

Kész vagyok a jóra. Kész vagyok rá, hogy jót tegyek magammal és másokkal. Jónak lenni igazán felemelő érzés. Ma teszek valami jót magammal és másokkal. Hálát érzek az életemért.

Patkánynapi kínai horoszkóp patkány

Mosolyom másokat is mosolyra késztet. Szívesen és szívből mosolygok. Egyetlen mosoly többet ér a szavaknál. Ma mosolyt adok és kapok, a jutalom pedig a hála érzése.

Bivalynapi kínai horoszkóp bivaly

Hálás vagyok az életemben lévő szeretetért. Hálát érzek, mindazért, amit az élettől kaptam. A szeretet a legnagyobb ajándék, amelyért hálás lehetek.

Tigrisnapi kínai horoszkóp tigris

Angyalok vigyáznak rám. Tudom, az angyalokat mindenkor kérhetem, amikor szükségét érzem. Tudom, az angyalok mindenkor itt vannak körülöttem. Hálás vagyok, hogy vigyáznak rám.

kínai horoszkóp június 29. hála

Ma ezért lehetsz igazán hálás (Thinkstockphotos)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top