Horoszkóp

Napi kínai horoszkóp június 28.: Jó dolgok várnak rád

Jó dolgok várnak ma rád. Ma igazán jó dolgok történhetnek veled. A mai nap különösen szerencsés pillanatokat tartogat a számodra. A kínai horoszkóp segít felfedezni, az életed mely területén számíthatsz ma csupa jóra. Készen állsz befogadni a csodákat?

Ha nem ismered a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedet, innen tudod pontosan kikeresni a születési időpontod alapján. Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és ismételgeted magadban a különleges erővel ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Nyúlnapi kínai horoszkóp nyúl

Mindennap erősebb vagyok. Életem minden percében erősnek, kiegyensúlyozottnak, stabilnak érzem magamat. Az erő ma velem van.

Sárkánynapi kínai horoszkóp sárkány

Elégedett vagyok. Ma igazán jól érzem magam. Ma nincs okom panaszra, hiszen életem csodás napjára ébredtem. Ma bármi megtörténhet velem.

Kígyónapi kínai horoszkóp kígyó

Nem kapkodok, beosztom az időmet. Mindenre jut időm, amit csak el szeretnék végezni. Nyugodtan végzem a munkámat, ma mindenre jut időm.

napi kínai horoszkóp ló

Céljaimat tartom szem előtt, nem a nehézségeket. Ma sokat lépek előre a céljaimban. Ma minden segítséget megkapok az előrejutáshoz. Különleges a mai nap.

Kecskenapi kínai horoszkóp kecske

A pénz szeret engem. Szeretem a pénzt. A pénz energia, mely akadálytanul áramlik felém. Ma különösen sok van belőle.

Majomnapi kínai horoszkóp majom

Minden vágyam megvalósul. A mai napon csodával határos dolgok történnek velem. Ma csupa jó dolog történik az életemben.

Kakasnapi kínai horoszkóp kakas

Szeretet van körülöttem. Érzem magam körül a szeretet erejét. Érzem magamban is a szeretetet. Szeretettel ma bármit elérhetek. 

Kutyanapi kínai horoszkóp kutya

Önmagammal is jóban vagyok, nemcsak másokkal. Másokhoz hasonlóan magamat is szeretem és elfogadom. Ma ráébredek, mennyi szerethető és pozitív tulajdonságom van.

Disznónapi kínai horoszkóp disznó

Nyitott vagyok a szeretetre. Nagyon szerethető vagyok. Szeretetet adok, és szeretetet kapok. A szeretet ma különösen erősen áramlik felém. Érzem elképesztő erejét. 

Patkánynapi kínai horoszkóp patkány

Kitörlöm a negatív gondolatokat. Kisöprök minden visszahúzó és akadályozó gondolatot. Pozitív gondolataimmal ma bármit megvalósíthatok, és elérek.

Bivalynapi kínai horoszkóp bivaly

Az élet szépségét észreveszem. Észreveszem az életem apróbb szépségeit is. A lelkemből szépség árad. Ma különösen vonzónak érzem magam, és különösen vonzónak látnak mások.

Tigrisnapi kínai horoszkóp tigris

Jó és boldog pillanatok várnak rám. A mai nap bővelkedik örömben, boldogságban. A mai nap egészen különleges. A mai nap energiát a következő napokra is átviszem.

napi kínai horoszkóp június 28.

Csodás lehetőségeket tartogat a mai nap (Thinkstockphotos)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top