Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy mindennél jobban vágyik a lelki békére

Ezeknek a csillagjegyeknek mindenki másnál nagyobb szükségük van a lelki békéjükre. Spirituális típusok, szívesen töltik magukban az időt. Mindenkinél erősebben törekszenek a belső, lelki nyugalom megteremtésére, és szívesen kutatják az élet értelmét. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

1. A Nyilas

A Nyilas nem véletlenül akarja körbeutazni a világot. Tudatosan szeretne teljesen feltöltődni a különböző helyek energiáival, megismerni, hogyan élnek mások, és segíteni, ahol csak tud. Kivételesen erős hite és idealizmusa szinte kifulladásig hajtja őt. Arra törekszik, hogy minél jobbá tehesse a világot, és közben rátaláljon a lelki békére is.

2. A Skorpió

A Skorpió kívülről büszkének, lobbanékonynak tűnik, pedig a lelkében hatalmas igénye van a békére. Hiszi és tudja is, hogy valami magasztosabb dolog részese, a világ több annál, mint amit az érzékszervekkel befogadhat. Nem véletlenül hallgat nagyon erősen a megérzéseire.

3. A Halak

Az anyagi javak, a felszínes örömek a Halakat érdekli és érinti meg a legkevésbé. Ő az egyik legnyitottabb csillagjegy a spiritualitásra, amelyhez bőven kapott tehetséget is. A lelke rendkívül érzékeny, könnyen ráérez mások lelkiállapotára, sőt talán még a jövőbe is belelát. Valódi médium rejlik a lelkében, aki a nyugalomnál semmire sem vágyik jobban.

4. A Rák

A Rák az örök romantikus, aki az élet apró örömeiért is hálát érez. Nyitott és nagyon fogékony a spiritualitásra, ugyanakkor praktikusan is képesek gondolkozni. Számára ez a kettősség teremti meg a lelki békét, a harmóniát. Persze, ehhez nem árt, ha a párkapcsolata is tökéletesen működik.

lelki béke nyugalom csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon vágynak a lelki békére (Thinkstockphotos)

boldsky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top