Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket nagyon könnyű rászedni

Ezek a csillagjegyek talán túlságosan is bizalmat szavaznak a többieknek. Csöppet sem ostobaságból teszik, egyszerűen bíznak az adott szóban. Jóhiszeműségükkel, a kedvességükkel sajnos sokan visszaélnek. Ha te is köztük vagy, még fontosabb, hogy résen légy. A horoszkópból kiderülnek a részletek.

1. A Halak

Minden alkalommal, amikor átverik, a Halak megfogadja, többet nem dől be a szélhámosoknak, semmilyen szépen hangzó szónak, nem hiszi el az ígéreteket, és nem hagyja magát manipulálni. Aztán mégis annyira nyíltszívű és kedves, hogy újra és újra beleesik ebbe a hibába.

2. A Mérleg

A Mérleg az egyik legjóindulatúbb, legbizakodóbb, legtisztalelkűbb csillagjegy. Pontosan ezért nagyon gonosz dolog kihasználni őt. Amikor csalódást okoznak neki, mert visszaéltek a bizalmával, addig nem nyugszik, amíg fényt nem derít a csalás okára. Ennek ellenére ő is újra és újra bizalmat szavaz a többiek.

3. A Kos

A Kos egyáltalán nem nevezhető naiv csillagjegynek, de amikor igazán szerelmes, minden megváltozik vele és körülötte. Ilyenkor se nem lát, se nem hall, mindent elhisz, amit mondanak neki. Ilyenkor a megérzéseit is semmibe veszi, és teljesen átadja magát a rózsaszín ködnek. Nem véletlenül szedhető rá ő is nagyon könnyen.

4. A Nyilas

A Nyilas javíthatatlan optimista, aki mindig a jót igyekszik meglátni az emberekben. Hiába rendelkezik sok tapasztalattal, minden új ismeretségbe szinte naivan és meggondolatlanul ugrik bele. Ő az, aki idegeneknek is könnyedén bizalmat szavaz, tiszta lelkéből fakadóan ezért eshet csapdába oly gyakran.

5. A Rák

A Rák nagyon sebezhető csillagjegy, akit nagyon mélyen érint a szakítás vagy a nagyobb veszekedések a szeretetteivel. Bármilyen fájdalmat is okozzanak neki a többiek, mégsem veszíti el a bizalmát és a szeretetét. Pontosan ezért lehet őt is nagyon könnyen megtéveszteni, becsapni.

hiszékeny csillagjegyek horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket a legkönnyebb rászedni (Thinkstockphotos)

boldsky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top