Horoszkóp

Napi kínai horoszkóp június 27.: Vedd észre a jeleket

Szerdán különös, talán furcsa jelekre figyelhetsz fel. Mit jeleznek, mit jelentenek, és mire próbálnak figyelmeztetni? A kínai horoszkóp bölcsességei segítenek a megfejtésben. Ma a szokotthoz képest is légy figyelmesebb, és vedd észre a neked szóló jeleket.

Ha nem ismered a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedet, innen tudod pontosan kikeresni a születési időpontod alapján. Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és ismételgeted magadban a különleges erővel ható mondatokat, mantrákat.

Nyúlnapi kínai horoszkóp nyúl

A jelek elvezetnek a boldogsághoz. Ma észreveszem a jeleket, amelyek a boldogságom felé irányítanak. Ma minden felfigyelek a jelekre.

Sárkánynapi kínai horoszkóp sárkány

Jól alakul az életem. Egyre inkább érzem, az életem pozitív irányba fordult. Követem a jeleket, amelyek visszaigazolják, az életem a megfelelő irányba halad.

Kígyónapi kínai horoszkóp kígyó

Segítek, hogy nekem is segítsenek. Felfigyelek a jelekre, amikor másoknak szüksége van a segítségemre. Szívesen segítek és szívesen fogadom a többiek segítségét.

napi kínai horoszkóp ló

Szeretetem megsokszorozódva kapom vissza. Ismerem az univerzum törvényét, tudom, amit szívből adok, azt sokszorosan kapom vissza. Ma figyelek az univerzum jeleire.

Kecskenapi kínai horoszkóp kecske

A szerelem boldoggá tesz. A szerelem érzése igazán boldoggá tesz. Megérdemlem az igaz szerelmet. Észreveszem az igaz szerelem jeleit.

Majomnapi kínai horoszkóp majom

A gyengeség nem bűn. A gyengeség az őszinteség, az önismeret egyik jele. A gyengeségeimmel együtt is szeretem és elfogadom magamat.

Kakasnapi kínai horoszkóp kakas

Kreatívan oldom meg az életem. A kreativitásom segít, hogy megtalálja a megoldást a legproblémásabb helyzetekben is. 

Kutyanapi kínai horoszkóp kutya

Boldogságot kapok az univerzumtól. Megérdemlem a boldogságot. Az univerzum megad nekem mindent, amire szívből vágyom. Felismerem az univerzum jeleit.

Disznónapi kínai horoszkóp disznó

Energiám végtelen. Nem pazarlom fölöslegesen, optimálisan használom fel az energiámat. Figyelek testem jelzéseire, eleget pihenek. A pihenésből végtelen mennyiségű energiát merítek. 

Patkánynapi kínai horoszkóp patkány

Kedves vagyok másokkal. Az önzetlenség, a kedvesség belőlem árad. Észreveszem a többieken, mennyire szeretik és igénylik a társaságomat. Kedvességem átragad a többiekre.

Bivalynapi kínai horoszkóp bivaly

Elfogadom az érzelmeimet. Az érzelmeimmel együtt fogadom el magamat. Az érzelmeimet szavakkal, érintésekkel, jelekkel is ki tudom fejezni.

Tigrisnapi kínai horoszkóp tigris

A hétköznapok is boldogok. A mindennapokban is jól érzem magam. Számomra a hétköznapok is ünnepek. A boldogság ünnepei.

napi kínai horoszkóp június 27.

Milyen jelekre figyelsz fel ma? (Thinkstockphotos)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top