nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek stresszelnek a legtöbbet

Ezek a csillagjegyek stresszelnek a legtöbbet

Van, akit végtelen nyugalommal áldott meg a sors, és van, akinek sajnos nem volt ekkora szerencséje. Utóbbi csillagjegyek szinte folyton stresszellnek. Te is köztük vagy?
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Számos ember nem vagy csak nehezen tudja kezelni a stresszt, ami kihatással van életük különböző történéseire. Meghatározza a kapcsolatokat, a velük történő eseményeket és a hozzáállásukat ehhez. Nem könnyű változtatni, még akkor sem, ha valaki felismeri, milyen rossz hatással is van rá a stressz. A következő csillagjegyek rendszeresen megküzdenek a stressz okozta nehézségekkel.

Ikrek (május 21 – június 20.)

Elég sok dolog miatt képesek stresszelni, de leginkább akkor, ha döntést kell hozniuk. Mindegy, hogy kicsi vagy nagy dolog, lebénulnak. Ami viszont pozitívum, hogy ezt felismerik magukban, és tudják, ha nem hoznak döntést egy bizonyos pontig, sosem lesznek képesek rá.

Rák (Június 21 – Július 22.)

Általában akkor stresszel, amikor mások miatt aggódik, de azt olykor napi rendszerességgel is. Csak azért, mert intuitív természetűek, ez még nem jelenti azt, hogy nem tudnak segíteni másokon. Persze azért önmaguk miatt is eleget aggódnak, de ezért is bűntudatot éreznek ilyenkor.

Szűz (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

A stressz egészen a mélyükről jön, és mindig ott mocorog, legyen bármilyen helyzetről is szó. A Szűz mindig megpróbál a legjobb barát vagy erős partner lenni azok számára, akikkel törődik. Másrészt viszont meg kell tanulnia az önmegtartóztatást, vagyis elfogadtatnia saját magával, hogy nem lehet ott mindig a másik számára, hiszen magával is kell foglalkoznia.  

Vízöntő (Január 20 – február 18.)

Hajlamos arra, hogy nem engedi a stresszt eljutni az agyához, de nem számít, mennyire keményen próbálkozik is, az idegeskedés végül csak megtalálja az útját. Stressztényező lehet számára minden, miközben néha nagyon élesen látja, hogy nem fogják maguk alá temetni a problémák. 

stresszes csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek folyton stresszellnek (Thinkstockphotos)

Boldsky

Megosztás Facebookon