Horoszkóp

Napi kínai horoszkóp június 26.: A kedd a harmónia napja

A lelki békére, a harmóniára, a boldogságra mindenki vágyik. Ma te is megtalálhatod, megtapasztalhatod a valódi harmóniát az életedben. A kínai horoszkóp bölcs mondatai hozzásegítenek a harmónia érzéséhez. Kipróbálod? Csak biztatni tudunk ebben.

Ha nem ismered a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedet, innen tudod pontosan kikeresni a születési időpontod alapján. Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és ismételgeted magadban a különleges erővel ható mondatokat, mantrákat.

Nyúlnapi kínai horoszkóp nyúl

Szeretet és egészség van az életemben. Az életemet átjárja a szeretet érzése. A szeretet gyógyító erejének köszönhetem az egészségemet.

Sárkánynapi kínai horoszkóp sárkány

Céljaim csak karnyújtásnyira vannak. A céljaim megvalósításáért csak ki kell nyújtani a karomat. A céljaim beteljesülése minden nappal egyre közelebb kerül hozzám.

Kígyónapi kínai horoszkóp kígyó

Harmóniában vagyok önmagammal. Harmóniában vagyok a világgal. A harmónia az életem természetes része. Élvezem a harmóniát, a békés egyensúlyt.

napi kínai horoszkóp ló

Jót teszek másokkal. Amikor jót teszek másokkal, magamnak is jót teszek. A lelkem ujjong, amikor jót teszek a többieknek. Minél gyakrabban megörvendeztetem a lelkem.

Kecskenapi kínai horoszkóp kecske

A szerencse hűséges társam. A szerencse mindenkor mellettem áll. Élek a szerencsémmel, élek a lehetőségeimmel.

Majomnapi kínai horoszkóp majom

Munkám a bőség forrása. Munkámért bőséges anyagi forrás a jutalmam. A munkámat szeretettel, alázattal végzem, az érte járó fizetséget örömmel költöm el.

Kakasnapi kínai horoszkóp kakas

Családom boldog. Boldog vagyok, mert boldognak láthatom a családomat. A családom boldogsága mindennél fontosabb.

Kutyanapi kínai horoszkóp kutya

Vonzerőm lelkem mélyéről fakad. A belső kisugárzásomnak, a lelki harmóniának és békének köszönhetem a vonzerőmet. Vonzerőmmel bármit elérhetek.

Disznónapi kínai horoszkóp disznó

Nyugodt vagyok, minden helyzetben. Nincs semmi, ami kibillenthetnek a nyugalmamból. Békés és boldog vagyok, a harmónia árad a lelkemből.

Patkánynapi kínai horoszkóp patkány

Megőrzöm a hitemet. A hitem mindennél erősebb. Hiszek önmagamban, hiszek a lehetőségeimben, hiszek a szeretet erejében. A hitem harmóniát teremt az életemben.

Bivalynapi kínai horoszkóp bivaly

Megérdemlem a szerelmet. A szerelem érzése jár nekem. A valódi harmóniát, az igaz szerelmet érdemlem meg. Átélem a legboldogabb érzéseket.

Tigrisnapi kínai horoszkóp tigris

A változások engem szolgálnak. A változások segítenek. A változások a harmóniát hozzák az életembe. Szeretem a változásokat.

napi kínai horoszkóp június 26.

A harmónia az életem természetes része (Thinkstockphotos)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top