Horoszkóp

Így segítenek az ösztöneid a krízishelyzetekben a horoszkóp szerint

Utánajárunk, hogyan kezeljük a krízishelyzeteket a csillagjegyünk szerint: merünk hallgatni a belső hangra, vagy inkább praktikus megoldásokat keresünk?

Ha beüt a baj, mind másképp reagálunk: van, aki a józan eszére, más a tapasztalataira, egy harmadik pedig arra a bizonyos belső hangra hallgat. Lehet, hogy a reakciónk gyökere a csillagjegyünkben keresendő. Annak alapján, hogy melyik asztrológiai jegy hogy reagál a krízishelyzetekre, négy csoportot különböztethetünk meg:

1. A segítők

Nagyon érzékenyek mások problémáira, sokszor helyezik mások gondjait a saját igényeik fölé. Az adakozás, a gondoskodás természetes ösztönükből fakad, és jó szervezőkészségük miatt a segítségnyújtás megszervezésében is profik. Ők a Rák, a Halak és a Bak.

2. A cselekvők

Ők adják a legjobb tanácsokat, és egy problémára komoly megoldási tervvel rukkolnak elő. Gyorsan és hatékonyan akarják elhárítani a bajt, és ez általában sikerül is nekik. A Bikáról, a Szűzről, és a Bakról beszélünk.

3. Az álmodozók

Ambíciózusak, és idealisták, az álmodózok ugyan szépen elképzelik, és megtervezik a dolgokat, de a lebonyolításhoz szükségük van a cselekvő jegyek valamelyikére. Ők a Vízöntő, a Nyilas és a Mérleg.

4. Az őrzők

Az őrzők mások biztonságát tartják szem előtt. Természetükből adódóan önfeláldozóak és keményen dolgoznak, még akkor is, ha ezzel saját testi épségüket veszélyeztetik. Kos, Oroszlán és Skorpió, ti tartoztok ebbe a csoportba.

gostica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top