Horoszkóp

5 tipp, hogy a javadra fordítsd a telihold energiáját

A telihold kellemetlen hatásairól jóval több szó esik, mint a pozitív velejáróiról, pedig a 28 naponként ismétlődő égi jelenség nem csak álmatlan éjszakákat, koncentrációs zavarokat és fokozott feszültséget okozhat az arra érzékenyeknek.

Telihold napján az energiák megsokszorozódnak: ha jól érzed magad, akkor nagy valószínűséggel majd kiugrasz a bőrödből holdtöltekor, ha viszont rossz passzban talál ez a holdfázis, számíthatsz rá, hogy a szálak még jobban összekuszálódnak körülötted. Ha megfogadod az alábbi tanácsokat, kezedben tarthatod az irányítást és a javadra fordíthatod a telihold energiáját!

hold telihold energia horoszkop holdtolte

Holdtöltekor megsokszorozódnak az energiák – Thinkstockphotos

1) Fogd vissza magad!

Ne keveredj felesleges vitákba, ne költekezz túl, ne habzsolj és ne mérgelődj – törekedj a mértékletességre és a nyugalomra. Vegyél egy mély levegőt, és ints búcsút mindannak, ami hátráltatott az utóbbi időben.

2) Gondolkodj pozitívan!

Ne mondd, hogy te képtelen vagy rá, mert nem igaz! Főleg nem holdtöltekor! Elég, ha naponta 5 percet szánsz a tudatos összpontosításra, hidd el, meglesz a gyümölcse!

3) Merj nagyot álmodni!

Tökéletes az időzítés a tervek megvalósítására: írj listát a megvalósításra váró álmaidról, és tervezd meg a hozzájuk vezető utat! Képzeld el, milyen boldog leszel, amikor eléred a céljaidat, és ezt a kellemes érzést idézd fel akkor is, ha netán elbizonytalanodnál.

hold telihold energia horoszkop holdtolte

28 naponta bukkan fel a telihold – Thinkstockphoto

4) Meditálj!

Nem sok kiválóbb alkalom adódik az elmélyülésre és a befelé figyelésre a holdtölténél. Ragadd meg a lehetőséget, és meditálj – mindegy, hogy egyedül vagy csoportban teszed, a várt hatás nem marad el.

5) Küldj pozitív energiát oda, ahol szükség van rá!

Biztosan akad a környezetedben olyan, aki nehéz időket él, és jól jön neki, ha pozitív energiát sugárzol felé! Gondolj szeretettel a bajba jutottakra, és küldd a béke energiáját azoknak, akikkel haragban vagytok.

via horoscope-daily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top