Horoszkóp

Válassz egy aranymetszést, megmondjuk, mit tartogat a közeli jövő

Nézd meg ezt a három különleges képet. Aranymetszésnek is nevezik ezeket a vonalakat. Válaszd ki a szerinted legszebbet, és ismerd meg a jóslatát.

Az aranymetszés olyan arányosság, amely a természetben és a képzőművészetben egyaránt fellelhető, és amely az emberi szem által pihentetőnek látott vizuális ingerek közös sajátja. Most mutatunk három, az aranymetszés szabályai szerint elrendezett képet. Válaszd ki a neked leginkább tetszőt, és elmondjuk, mit tartogat számodra a jövő hét!

aranymetszés személyiségteszt jóslat

1. Aranymetszés

aranymetszés jóslatFigyelj, hogy a következő héten ragaszkodj a tényekhez, és ne engedd, hogy az érzelmeid átvegyék a tetteid fölött az uralmat! Így sokkal világosabban fogsz tudni dönteni. Arra is figyelj, nehogy túlságosan befolyásoljon mások véleménye.

2. Aranymetszés

aranymetszés jóslatGratulálunk, sikerrel találtad meg magadban azt az érzelmi impulzust, ami eddig minden alkalommal kétségbeesésbe taszított, és most képes voltál felülemelkedni rajta. Ez az érzelmi érettség jele, így ne lepődj meg, ha az a bizonyos érzelmi impulzus a következőkben újra előjön. Most lehetőséget kapsz, hogy újraírd a régi történetet.

3. Aranymetszés

aranymetszés jóslatA felettes éned számos üzenetet tartogat neked. Ha mostanában nem szakítottál időt az elmélkedésre, most meg kellene tenned, mert lehet, hogy csak egy rövid ideig lesz elérhető számodra az az iránymutatás, amelyhez most hozzájuthatsz. Tarts kéznél egy tollat és egy papírt, mert lehet, hogy a legváratlanabb szimbólum formájában érkezik az üzenet.

(via Mystical Raven)

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top