Horoszkóp

Ez a 3 legönzőbb csillagjegy

Másoknak segíteni öröm, a baj csak az, hogy sokan nem érzik, hol a határ, és ha egyszer számíthattak rád a bajban, könnyen rászoknak arra, hogy újabb és újabb szívességet kérjenek. Te melyik oldalon állsz a csillagjegyed szerint?

Kos horoszkop csillagjegy

1) Kos – Ha valamit akar, jobb, ha félreállsz!

Ha a Kos szemet vet valamire vagy valakire, azt meg akarja szerezni bármi áron. Ilyenkor semmi nem számít neki, úgy is mondhatjuk, hogy a szükség törvényt bont. Az egészséges önzés persze nem tragédia, ám a legtöbb Kos elveti a sulykot ezen a téren (is), és azzal nyugtatja magát, hogy ő csak határozott, miközben épp átgázol másokon. Szerencsés helyzet áll elő akkor, ha a Kos érted vagy épp veled egy csapatban küzd. Ilyenkor nyert ügyed van!

oroszlan csillagjegy horoszkop2) Oroszlán – Az állandó rivaldafénynél nincs fontosabb!

Az Oroszlán-szülött szinte megszállottan törekszik arra, hogy a figyelem középpontjába kerüljön, és ha netán valaki „ellopja előle a show-t”, mindent megtesz azért, hogy elkergesse a trónkövetelőt. Az Oroszlán gyakran esik abba a tévedésbe, hogy minden körülötte forog, meggyőződése, hogy ő a főszereplő, és mindenki más csak statisztál a környezetében. Időnként azért összehozhat a sors egy kevésbé egoista Oroszlánnal, ez azonban elég ritka. Pedig ha sikerülne uralnia az önimádatát, nemcsak a körülötte élőknek okozna kevesebb fejfájást, hanem a saját élete is egyszerűbb lenne.

szuz csillagjegy horoszkop3) Szűz – Neki van igaza, és kész!

A Szűz-szülött minden területen a maximumra törekszik, amivel nincs is gond, az esetek többségében azonban arról is szentül meg van győződve, hogy mindenkinél okosabb, ezért a legjobb az lenne, ha a többiek meg sem szólalnának. A Szűz szülött hajlamos megvető pillantásokat mérni a környezetében élőkre, mert úgy véli, hogy nyomába sem érhetnek az ő intelligenciájának és szorgalmának. Elég kellemetlen élmény egy Szűzzel vitatkozni, a legtöbbször ugyanis meg sem hallgatja az érveidet, neki van igaza, és kész, a téma lezárva. Hozzá kell tenni, hogy egy Szűz jegyű is lehet nagylelkű, főleg akkor, ha megkapja tőled a számára fontos megerősítést arról, hogy mennyire közel jár a tökéleteshez.

Bár a dobogóról most lecsúsztak az önzésversenyen, nem mehetünk el szó nélkül a Skorpió, a Nyilas és a Bak egoizmusa mellett sem. Nekik is jár a gratuláció a teljesítményükért!

via elitedaily.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top