Horoszkóp

Napi kínai horoszkóp június 25.: A jóság ma kincset ér

Az univerzum törvénye értelmében amennyit adsz másoknak, legalább ugyanannyit kapsz vissza te is. A jóság ma kincset érhet, hiszen amit másoknak adsz, másokért teszel, az valódi kincsek formájában érkezhet vissza hozzád. A kínai horoszkóp bölcs üzeneteiből kiderül, miben gyakorolhatod ma a jóságot.

Ha nem ismered a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedet, innen tudod pontosan kikeresni a születési időpontod alapján. Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk és ismételgeted magadban a különleges erővel ható mondatokat, mantrákat.

Nyúlnapi kínai horoszkóp nyúl

A jóság jóságot szül. A jó cselekedetek még több jóságot hoznak az életembe. Jónak, segítőkésznek lenni nagyszerű érzés.

Sárkánynapi kínai horoszkóp sárkány

Úgy döntöttem, az egészséget választom. Egészségesnek, egésznek lenni a legjobb, ami történhet ma velem.

Kígyónapi kínai horoszkóp kígyó

Bőség áramlik az életembe. Beengedem az életembe a valódi bőséget. A bőségből, a gazdagságomból mindenkinek jó szívvel adok.

napi kínai horoszkóp ló

Mindent visszakapok, amit adok. Ismerem az adok-kapok törvényét és egyensúlyát. Bármit is adok másoknak, megsokszorozva kapom vissza. És ez jó.

Kecskenapi kínai horoszkóp kecske

Szeretet ragyogja be a napjaimat. A szeretet árad belőlem. A szeretettel gyógyítani tudok. A szeretet a jóság ismérve.

Majomnapi kínai horoszkóp majom

A szívem tudja, mi a jó nekem. Hallgatok a szívemre, mert a szívem hangja a legjobbat ígéri nekem. Ma igazán jó napra ébredtem.

Kakasnapi kínai horoszkóp kakas

A szeretet mindig jár nekem. Elfogadom a szeretetet. A szeretet érzése járja át a lelkem. A szeretet a legcsodásabb érzés az életemben.

Kutyanapi kínai horoszkóp kutya

Gyermeki énem biztonságban van. Óvom és gondozom a belső gyermekem. Szeretettel fordulok a bennem élő gyermek felé, és vigyázok rá.

Disznónapi kínai horoszkóp disznó

Megőrzöm a jókedvemet. Ma igazán vidámnak, jókedvűnek érzem magam. Ez a vidámság másokra is átragad. A jókedvvel jót teszek magamnak és a többieknek.

Patkánynapi kínai horoszkóp patkány

Szerencseenergia áramlik az életembe. Itt van velem a szerencse. Magam kovácsolom a szerencsémet. A szerencsémet örömmel osztom meg mindenkivel.

Bivalynapi kínai horoszkóp bivaly

A spontán döntéseim jó döntések. Figyelek a megérzésekre, melyek sosem csapnak be. A döntéseimet a megérzéseimből merítem. Bátran döntök.

Tigrisnapi kínai horoszkóp tigris

Segítek, és segítenek nekem. Jó érzéssel tölt el, amikor másoknak segíthetek. Jó érzéssel tölt el, amikor elfogadhatom a többiek segítségét. A jóság alapvető tulajdonságom.

napi kínai horoszkóp június 25.

Ma igazán érdemes jónak lenni (Thinkstockphotos)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top