Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Szokatlan szerelmi szerződések köttetnek a hétvégén

A szerelmi ígéretek, a szerelmi szövetségek, a szerelmes kapcsolatok most nem úgy alakulnak, ahogy tervezted. Azt veheted észre, nem tudsz betartani egy ígéretet, pedig nagyon szeretnéd. Érdemes tudatosítanod, a hiba talán nem benned, hanem az ígéretben volt. Talán rosszkor ígértél meg egy rosszul megválasztott dolgot. Talán itt az ideje önmagadhoz igazítani az ígéreteidet és őszintévé tenni a fogadalmaidat! A hétvégi szerelmi horoszkóp segít a megoldásban.

KOS

Szerelem: 
kos szerelmi horoszkóp
Sokkal több szeretet, sokkal több szerelem, sokkal több szenvedély van benned, mint amennyit kimutatsz. Nem kell titkolnod az érzelmeid mélységét, és nem is kötelező megmutatnod minden árnyalatot. Eldöntheted, kinek és mennyit mutatsz meg magadból. De minél őszintébb vagy, annál jobb lesz a hétvégéd.

Bőség: 
Talán sokkal több gátat és blokkot hozol otthonról a pénzzel kapcsolatban, mint gondolnád. Érdemes megfigyelned magadban, hogy úgy viselkedsz a pénzzel, mint a szüleid tették. Érdemes ezen változtatnod!

BIKA

Szerelem:
bika szerelmi horoszkóp
Semmi sem tart örökké, és ez nem átok, hanem áldás a számodra. Talán nem minden alakul úgy ezen a hétvégén, ahogy azt szeretnéd, de ha nem is épp a legjobban állnak a dolgok, észben tarthatod, ez sem tart majd örökké. Ha pedig ezt tisztáztad magadban, máris elkezdheted kutatni, hogyan vethetsz véget ennek a helyzetnek.

Bőség:
Néha elég lenne segítséget kérned, hogy megoldj egy látszólag megoldhatatlannak tűnő helyzetet. Néha elég lenne annyit tenned, hogy őszintén kérsz és őszintén elfogadsz segítséget másoktól.

IKREK

Szerelem:
ikrek szerelmi horoszkópMindig van választási lehetőséged. Mindig választhatod az elfogadást. Mindig választhatod, hogy szereted a másikat. Ez azonban nem jelenti, hogy mindig mellette kell lenned, és azt sem, hogy a fájdalmat kellene elfogadnod. Ott van melletted az ember, aki segít meggyógyítani a szívedet és feloldani a fájdalmat.

Bőség:
Tudtad, hogy a pénz mindig követi a boldogságot? Ha visszagondolsz, láthatod is az életedben, amikor boldog voltál, feloldódtak a pénzügyi nehézségeid is. Most is a boldogságot kellene választanod.

RÁK

Szerelem:
rák szerelmi horoszkópKicsit érzékenyebb vagy lelkileg, mint máskor. Kicsit sírósabb lehetsz a hétvégén, ezért most érdemes kerülnöd a lelkileg megterhelő helyzeteket. Nem most kell megtartanod a nehéz beszélgetéseket, nem most kell tisztáznod az érzelmi helyzetedet, és nem most kell megküzdened a nehéz természetű családtagokkal.

Bőség:
Az emberek néha félnek a túl erős és túl határozott egyéniségektől, te pedig szívesen döntesz úgy, emiatt „összehúzod a kisugárzásodat”, és kisebbnek mutatod magad. Ezzel azonban kikapcsolod a bőség áramlását is.

szerelmi és bőség horoszkóp június 22-24.

Ezen a hétvégén érdemes a kapcsolatokat átgondolni (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

Szerelem:
oroszlán szerelmi horoszkóp
Nem tudod siettetni a folyamatokat, nem tudod siettetni az eseményeket, ami nagyon zavar téged. Igencsak szeretnéd, ha most gyorsabban megtalálnád azt, akit vagy amit keresel. Mindegy, hogy szerelmet keresel, szeretőt vagy otthont, csak siettetés nélkül, lassú, de folyamatos tempóban találhatod meg.

Bőség:
Érdemes átnézned a megtakarításaidat a hétvégén. Hamarosan nagyobb kiadásra készülsz, ezért érdemes tisztáznod magadban, mennyi az, amit be tudsz vállalni, és mennyi az, ami már túl sok.

SZŰZ

Szerelem:
szűz szerelmi horoszkópÉszrevetted már, hogy amire figyelsz, az mindig erőt kap, és növekedésnek indul? Ha szeretnéd, hogy erősödjön egy kapcsolatod, ha azt szeretnéd, hogy mélyüljön el egy viszonyod, akkor nem tehetsz mást, mint hogy figyelmet szentelsz ennek a kapcsolatnak. Most  arra figyelj, akihez közelebb szeretnél kerülni.

Bőség:
Vedd számba, milyen sok jó dolog van az életedben! Vedd számba, milyen csodálatos ajándékokat kaptál az élettől. A hála, amit érzel, segít túllendül a nehézségeken is.

MÉRLEG

Szerelem:
mérleg szerelmi horoszkópVigyázz a hazugságokkal és a füllentésekkel a hétvégén! Mindegy, hogy te füllentesz, vagy előled titkolják el az igazságot, ez zavart kelthet közted és a szerelmed között. Még akkor is, ha nem neki füllentesz, és ha nem ő titkolózik előled. Ezen a hétvégén válaszd az őszinteséget minden helyzetben.

Bőség:
Hivatalossá szeretnél tenni egy szerződést vagy szóbeli megállapodást, amit eddig mindenki betartott. A hivatalossá tétel azonban nem megy zökkenőmentesen. Lehet, most a szóbeli ígéretek többet érnek.

SKORPIÓ

Szerelem:
skorpió szerelmi horoszkópÉrdemes lenne elismerned a saját hibáidat, és érdemes lenne felismerned, a szerelmi életed minden eseményében szerepe van annak, amit teszel. Nem arra kérlek, hogy hibáztasd magad. Csak arra biztatlak, ismerd fel, felelősséged van a szerelmi életed alakulásában. Ezért változtathatsz is rajta.

Bőség:
A pénz csak annak változtatja meg az életét, aki hagyja, vagy aki egyenesen akarja. Épp ezért nem kell tartanod, hogy a pénz olyan irányban változtatna meg, amilyen változást nem szeretnél.

hétvégi horoszkóp június 22-24.

Ezen a hétvégén az ígéretek különösen fontosak (Thinkstockphotos)

NYILAS

Szerelem:
nyilas szerelmi horoszkópSzeretnél egy teljesen új fejezetet kezdeni a szerelmi életedben. Szeretnél teljesen új dolgokat kipróbálni, és szeretnél mindent megváltoztatni. Ehhez előbb el kell engedned a régit. Ha el tudod engedni a régit, ha meg tudsz bocsátani a szerelmednek és magadnak is, valóban új időszak kezdődhet.

Bőség:
Az őszinteség mindig új ajtókat nyit meg előtted. A hétvégén legyél őszinte, a hétvégén beszélj teljesen őszintén a pénzügyi helyzetedről, a kihívásokról és a nehézségekről épp úgy, mint a sikerekről.

BAK

Szerelem:
bak szerelmi horoszkópA szavaidnak nagyobb ereje és befolyása van a szerelmedre, mint gondolnád. Egy-egy szó elég, hogy teljesen felhúzd őt, de ahhoz is, hogy teljesen megnyugtasd. Úgy játszhatsz az érzésein, mint egy hangszeren. De nem éri meg játszanod a szerelmed érzéseivel!

Bőség:
Szükséged van rá, hogy segíthess másoknak. Amikor segítesz másoknak, olyan belső tudásoddal kapcsolódsz össze, amely neked is segíteni fog a pénzügyi helyzetedben.

VÍZÖNTŐ

Szerelem:
vízöntő szerelmi horoszkóp
Néha úgy tűnhet, te vagy az egyetlen ebben a kapcsolatban, akinek problémái vannak. (Ez egyébként minden kapcsolatodra igaz lehet, nem csak a szerelmi életedre.) Tudnod kell, a másiknak is megvannak a saját harcai, még akkor is, ha nem mutatja, még akkor is, ha titkolja előled.

Bőség:
Végre megtaláltad a megoldást egy fontos pénzügyi kérdésben. Könnyen lehet, nem mindenki ért egyet a döntéseddel, és nem mindenki látja a megoldásod nagyszerűségét.

HALAK

Szerelem: 
halak szerelmi horoszkóp
Valaki évek óta mondja neked ugyanazt a párkapcsolatodról. Ideje lenne végre meghallanod ezt. Ideje lenne meghallani, amit a többiek mondanak neked a szerelmi életedről, és ideje lenne, ha elgondolkodnál ezeken a szavakon. Nem biztos, hogy teljesen igazuk van, de biztos, hogy van igazságuk is.

Bőség:
Minden megérte, amit tanultál az életről és a pénzről. Itt az ideje használni is ezt a tudást. Itt az ideje, hogy elkezdd kamatoztatni mindazt, amit megtanultál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top