Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legszerethetőbb

Ezeket a csillagjegyeket a természetükből adódóan nagyon könnyű megkedvelni. Igazán szerethetők és kedvesek, jó érzés a közelükben lenni. Szerencsés vagy, ha a barátodnak, a párodnak tudhatod őket. Vajon te is közéjük tartozol? A horoszkópból megtudhatod a választ.

4. Bika

A Bika az állatöv leghűségesebb csillagjegye. Ha szeret, teljes mértékben elkötelezi magát, és szinte soha nem enged holmi futó kalandok csábításának. Nem titokzatoskodik fölöslegesen, nyíltan megmutatja, mire számíthatsz a párkapcsolatban. Ritka odaadása miatt, ha egyszer elnyerted a szerelmét, többé nem akarod őt elengedni.

3. Mérleg

A Mérleg igazi békéltető, akinek legfőbb célja, hogy a szeretteit boldognak lássa. Odaadó szerető, nagyon sok mindenre képes pusztán azért, hogy örömet, boldogságot okozhasson neked. Éppen ezért annyira szerethető csillagjegy. Ő valóban követendő példát mutat a környezetének, hogyan is kell ezt jól csinálni.

2. Halak

A Halak a legérzelmesebb, a legintuitívabb csillagjegy, aki mindent rendkívül mélyen él meg. Örömmel megnyitja szívét, és feltétel nélküli szeretetet kínál. Ő az, aki szó szerint kútba ugrana érted, de a világ végére is elmenne, ha kérnéd tőle. Az ilyen kapcsolat ritka, érdemes megbecsülni.

1. Rák

A türelmes, megbízható és megértő Rák minden csillagjegy közül a legszerethetőbb. Feltétel nélkül szeret, és természetéből fakad a törődése, a gondoskodása. Valójában ő lehetne a tökéletes szeretet tankönyvi illusztrációja. Mindent megtesz érted, jóban-rosszban kitart melletted, de nem baj, ha megérted és támogatod az érzéseit.

Fotó: Pexels

(via The Mind’s Journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top