Horoszkóp

Napi kínai horoszkóp június 22.: Sorsfordító napra ébredtél

A mai nap sorsfordító lehet az életedben. Valami végleg lezárul, hogy helyébe valami új és sokkal jobb léphessen. Hogyan fordítod ma a sorsod kerekét? A kínai horoszkóp bölcsességei ezúttal is segítenek. Ma még inkább érdemes mantrázni mindazt, amire a legjobban vágysz.

Ha nem ismered a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedet, innen tudod pontosan kikeresni a születési időpontod alapján. Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és ismételgeted magadban a különleges erővel ható mondatokat, mantrákat.

Nyúlnapi kínai horoszkóp nyúl

Bízom a sorsom jóságában. A sors jó hozzám. Élek a sorsom adta lehetőségekkel. Ma különösen szerencsésnek érzem magam.

Sárkánynapi kínai horoszkóp sárkány

Szerelmet hoz az idei nyár. Rám talál a valódi szerelem. A szerencsém elhozza nekem a vágyott szerelmet.

Kígyónapi kínai horoszkóp kígyó

Békét adok a környezetemnek. Békét kapok a környezetemtől. A szerencsém a béke, az elégedettség felé vezet engem.

napi kínai horoszkóp ló

Belső hangom mindig vezet. A megérzéseim, az intuícióm pontos. Mindenkor hallgatok a belső hangokra, melyek a szerencsém felé vezetnek engem.

Kecskenapi kínai horoszkóp kecske

Egészségemet megőrzöm. Vigyázok az egészségemre. Tudatosan figyelek a testem, a lelkem egészségére. Az egészségemet magamnak köszönhetem.

Majomnapi kínai horoszkóp majom

Határozott vagyok és sikeres. A szerencse mellettem áll, a szerencse kísér engemet. A szerencsémből sikert kovácsolok magamnak.

Kakasnapi kínai horoszkóp kakas

Céljaimat elérni könnyű. Céljaimért mindent megteszek. Céljaimat megvalósítom. A szerencse támogat a céljaim felé vezető úton.

Kutyanapi kínai horoszkóp kutya

Belső békém megőrzöm. A nyugalom, a béke árad belőlem. Nagyon sokan keresik a társaságomat békémnek, kiegyensúlyozottságomnak köszönhetően.

Disznónapi kínai horoszkóp disznó

A holnap jobb lesz, mint a ma. Ma teszek a holnapért. Ma megragadom a szerencsémet, hogy a holnap még jobb lehessen.

Patkánynapi kínai horoszkóp patkány

Szeretet és boldogság van körülöttem. Körbeölel a szeretet és a boldogság. Szerencsésnek és igazán elégedettnek érzem magam.

Bivalynapi kínai horoszkóp bivaly

Ma különösen ragyogok. A mai nap felvidít és igazán boldoggá tesz. Ma kezembe veszem a szerencsémet.

Tigrisnapi kínai horoszkóp tigris

A szerencse csillaga ma rám ragyog. Életemben ma különösen szerencsés fordulat történik. Boldog és szerencsés vagyok, mert ma csak jó történik velem.

napi kínai horoszkóp június 22.

Vajon megragadod ma a szerencsét? (Thinkstockphotos)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top