Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy briliáns elme

Ezekről a csillagjegyekről a horoszkóp úgy tartja, briliáns elmék. Ők a legkiválóbb gondolkodók, a problémamegoldásban is jeleskednek. Vajon kik ők, és miben gondolkodnak másként, mint a többiek? Máris fény derül a részletekre. Vajon te is köztük vagy?

A Vízöntő a reformer elme

briliáns csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő valódi reformer csillagjegy. Szembemegy mindennel, ami megszokott, ami elavult, ami csak hátráltatja az újat, a változást. Gondolkodásában, cselekedeteiben egyaránt forradalmár. Rendkívül következetes, amit eldönt, nem adja fel, követi az álmait, a céljait. Az egyik legintelligensebb csillagjegy, aki élhetőbbé és jobb hellyé szeretné tenni a világot.

A Skorpió az ösztönös elme

briliáns csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpiót gyakran a viharos érzelmekkel azonosítják. Valóban nagyon mély és intenzív érzelmek jellemzik, de éppen ezeknek köszönhetően ösztönösen ráérez a helyes megoldásra, az eredmény pedig egyszerűen lenyűgöző. Könnyedén átlát az illúzión, a hamisságon, a zsigereiben érzi, amikor valami rosszul alakulhat. Annál pedig sokkal okosabb, hogy bárki is megtéveszthetné vagy csapdába csalhatná őt.

Az Ikrek született stratéga

briliáns csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek – a Skorpióhoz hasonlóan – könnyedén átlátja az emberi játszmákat, amelyekből persze mindenkor győztesen kerül ki. Annak ellenére, hogy sokan felületesnek tartják, nagyon is képes elmélyülni az őt érdeklő témákban. Született stratéga, pontosan tudja és érzi, melyik oldal véleménye a meghatározó, a releváns. Kiváló tervező, mindenkor képes új oldalról megközelíteni a különböző nézeteket.

A Mérleg a kiegyensúlyozott elme

briliáns csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg született gondolkodó, szívesen filozofálgat, elmélkedik az őt leginkább érdeklő témákról. Életében folyamatosan a harmóniára, a békére, a szépségre törekszik, és erősen vonzódik a művészetekhez. Nagyon mélyen hisz az igazságban, a jogban, az erkölcsben, a társas kapcsolatokban. Született diplomáciai érzékének, bölcsességének köszönhetően ösztönösen látja a megoldást a legzavarosabb ügyekben is.

A Rák az érzékeny gondolkodó

briliáns csillagjegyek rák horoszkópA Rák csillagjegyet mindenkor az érzékenységgel, az intuícióval, az érzelmekkel azonosítják. Nem is tudná figyelmen kívül hagyni a megérzéseit, de éppen ezért olyan briliáns elme. Ő az érzékeny és empatikus vezető, aki mindenkor megértéssel, figyelemmel fordul a többiek felé. Ösztönösen érzi a legjobb megoldást, látja a káoszból kivezető lehetőséget, nem mellesleg nagyon praktikus és használható tanácsokkal, javaslatokkal látja a többieket.

briliáns elmék csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek briliáns elmék (Thinkstockphotos)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top