Horoszkóp

13 okból szerethetők nagyon az Oroszlánok

Sokak szerint az Oroszlán csillagjegy szülöttei a végtelenségig el vannak telve maguktól, ellenvéleményt, kritikát nem tűrnek. Mindez mégsem meríti ki valamennyi tulajdonságukat. Sőt, a horoszkóp szerint az Oroszlán nagyon is szerethető és kedves csillagjegy, számos pozitív tulajdonsággal megáldva. Íme 13 ok, amire igazán büszkék lehetnek. Te is Oroszlán vagy?

1. Tényleg büszke a sikereire

Az Oroszlánnak nincs szüksége mások folyamatos dicséretére, hogy tudja, milyen értékei vannak. Nem szorong, nem keresi mások megerősítését, nem méri magát a többiek véleményéhez. Olyasmire képes, amire sokan nem: egészséges önbecsüléssel rendelkezik.

2. Az Oroszlán nagyvonalú filantróp

És ez nem csak pénzbeli adományokra vonatkozik. Kész megnyitni a szívét bárkinek, akinek szeretetre és törődésre van szüksége. Ugyanez érvényes a gyűlöletére is: ha ráébred, hogy kijátszottad, nagy adag, szívből jövő bosszúra számíthatsz.

3. Csak a legjobbal éri be

Legyen szó divatról, bútorokról vagy akár emberekről, az Oroszlán csak minőségi döntéseket hoz. Talán nem értesz vele egyet, de az idő általában őt igazolja.

4. Az Oroszlán hihetetlenül vonzó csillagjegy

Tény, nem a legszerényebb típus, de ami igaz, az igaz. Olyan vonzerővel rendelkezik, amilyennel csak kevesen büszkélkedhetnek. Egy nagyobb társaságban vagy ő beszél, vagy őt próbálja éppen lenyűgözni a beszélő. A lényeg, nem tudod levenni róla a szemed.

5. Remek vezető

Makacssága szakmai szinten nagyon is kapóra jön, így beosztottjai tisztelik, és megvan az a ritka képessége, hogy a nagyon különböző emberek munkáját is képes összefogni.

6. Szívesen vállalja a felelősséget

Bár a gyermek Oroszlán néha lusta és felelőtlen tud lenni, kiváló dolgozóvá érik az idők során. Szereti a hatalmat, és mindenki mással is betartatja a magára kötelező érvényűnek tudott szabályokat. Nem hisz a félszívvel végzett munkában.

oroszlán csillagjegy horoszkóp

Ezekért a tulajdonságokért lehet az Oroszlánokat szeretni (Thinkstockphotos)

7. Remek orákulum válhat belőle

Az Oroszlán imád beszélni, de ennél jobban is szeret hallgatni, majd bölcs tanácsokat osztani. Lehet, nem elsőre érted meg, amit akar mondani neked, mert imádja a drámát, és hajlamos bolhából elefántot kreálni, de ha a körítést lefejted a mondandójáról, nagyon világos tanácsot kapsz tőle.

8. Az Oroszlán lehengerlően romantikus

A szerelmes Oroszlán már-már a giccs határáig romantikus, hollywoodi happy endben és tündérmesékben gondolkodik. Éjféli találkozók? Meglepetés-virágcsokrok? Az Oroszlán nagyon ért hozzá, hogy a szíve királyának/királynőjének érezhesd magad.

9. Tökéletesen extrovertált

Ha az Oroszlánt öt percig egyedül hagyod egy rakás vadidegennel, mire visszaérsz hozzá, mindannyian együtt fognak bulizni. Abszolút társasági ember, akit minden eseményen szívesen látnak. Mindenre nyitott, a társaságra, a reflektorfényre meg pláne.

10. Megszállott versenyszellem dolgozik benne

Az Oroszlán nem tud nem versenyezni. Legyen szó munkáról, iskoláról, szerelemről, a legjobb akar lenni. Szerencséjére a legtöbbször sikerrel jár, mert a dobogó alsóbb fokai őt hidegen hagyják. Veszíteni pedig képtelen.

11. A végletekig hűséges csillagjegy

Ha egy Oroszlánba szerettél bele, megnyugodhatsz, ő sosem fog megcsalni. Lehet, beszélget más nőkkel/férfiakkal is, de soha nem fogja szétrombolni a kapcsolatotokat. Ha barátságban vagy vele, tudd, körme szakadtáig védelmezni fog. Persze mindehhez elvárja a feltétel nélküli figyelmet és odaadást.

12. Az Oroszlán mer nagyot álmodni

Ő az, aki nem fecsérli apróságokra az idejét, az Oroszlán igenis mer nagyot álmodni. Elképesztően szórakoztató típus, akinek világmegváltó terveit filmre lehetne vinni. Nagyszabású gondolatai a természetéből fakadnak, egy Oroszlán ugyanis nem létezhet extravagancia nélkül.

13. Az Oroszlán voltaképpen imádni való

Az az igazság, hogy ha akar, az Oroszlán nagyon kedves, megnyerő és figyelmes tud lenni. A legjobb, ha sosem provokálod vagy kritizálod, az ugyanis sosem vezet nála eredményre. Óriási haragra annál inkább. Ahogy a mondás is tartja: ne ébreszd fel az alvó Oroszlánt!

(via The Mind’s Journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top