Horoszkóp

Íme a Nagy Nyári Horoszkóp 2018

Ez a nyár hihetetlenül fordulatosnak ígérkezik. Bármi megtörténhet, meg annak az ellenkezője is. A fordulatra más és más életterületen számíthatnak a csillagjegyek. Vajon mi vár rád, mire számíthatsz az idei, igazán forrónak tűnő nyáron? A Nagy Nyári Horoszkópból mindenre fény derül.

A KOS

2018 nyár horoszkóp kos csillagjegyJúnius végén még nem a nyaralás, hanem családi és/vagy ingatlanügyek kötik le az összes kapacitásodat. Igazad van, most kell rendet tenned, választanod, intézkedned. Kivéve a június 27-29. közötti időszakot. Július elején ezek a témák égi áldást kapnak a bolygóktól. Vagyis ne húzd el sokáig! A jól megérdemelt pihenés majd jöhet július végén. Vidd magaddal a gyerekeket is. Az Oroszlánban járó Nap és Merkúr kihozza belőled a játékos gyereket. Az augusztus váratlan szerelmet ígér, a Vénusz olyan találkozást jelez, ami könnyedén elvarázsol és levesz a lábadról. Ezzel párhuzamosan a munkahelyeden is jó nagy felfordulás látszik. Nem szabad idegeskedned, máskülönben lerobbanhatsz.

A BIKA

2018 nyár horoszkóp bika csillagjegyJúniusban muszáj vízpartra menned, ha töltődni akarsz. Nem kell hetekre elutaznod, egy kirándulás, egy séta, egy hétvégi csobbanás is megteszi. Persze az lenne az igazi, ha nyaralni mennél, amire július első fele is tökéletes. Viszont július 22-30. között kellemetlen bolygóháromszög rajzolódik ki az égen, ami próbatételt jelent majd a számodra. Rugalmasságból és éberségből vizsgázol. Mindent kezelj lazán, pénzt, szerelmet, munkát. Meglesz a jutalmad, hiszen augusztus 23-31. között már szuper bolygóháromszög szórja rád a szerencse csillagát. Mivel a föld jegyekben járó bolygók (Nap, Szaturnusz, Uránusz) állnak össze, a szerencse és a siker tartósnak ígérkezik.

Az IKREK

2018 nyár horoszkóp ikrek csillagjegyA nyár eleje azzal telik, hogy a pénz miatt aggódsz. Pánikra nincs okod, de jó, ha ésszerűen kezeled a kiadásaidat. Különösen június 27-én, 28-án és július 12-én. Ha sikerül mértékletességet gyakorolnod, július 1-12. között komolyabb összeget is megspórolhatsz. Nyaralásra július végétől mutatnak kedvező időszakot a bolygók. Ám légy óvatos a közlekedésben július 27-én. Ezen a napon dupla bolygószembenállás balesetveszélyt jelez. Bolygód, a Merkúr július 26-augusztus 18. között retrográd, vagyis hátráló mozgást végez, ami szó szerint és átvitt értelemben is hátráltathat téged. Nem érdemes semmit és senkit sürgetned, önmagadat sem. Augusztus 19-től újra felgyorsulsz, és kedvedre szárnyalhatsz.

A RÁK

2018 nyár horoszkóp rák csillagjegyJúnius 21-július 21. között a Nap a Rák jelében jár. Ez a te hónapod. Ráadásul július 1-12. között egy szuper bolygóháromszögnek köszönhetően nagy szerencsét ígérnek a csillagok. A sors kegyeltjének érezheted magad. Mégis légy óvatos, mert párkapcsolati feszültséget, szakítás veszélyét mutatják a bolygók június 27-én, 28-án és július 12-én. Ezeken a napokon nagy ívben kerüld a vitákat. Augusztus 7-14. között nosztalgiázós hangulatba kerülhetsz, amikor hat (!) retrográd bolygó a múlt emlékeinek, sérelmeinek feltámadását sejteti. Lehet, itt az ideje megbocsátanod. Nem felejtésről van szó, hanem feloldozásról. Augusztus második felében valaki visszatérhet az életedbe.

nyári horoszkóp 2018

Szerelmet, szerencsét ígér a Nagy Nyári Horoszkóp (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

2018 nyár horoszkóp oroszlán csillagjegyJúnius 26-tól a Mars hátrálni kezd, ami régi emberek vagy helyzetek ismétlődését jelenti. A Mars hajlamos provokálni, amit most kezelj mindenképpen bölcsen, ha nem akarsz perlekedés miatt lemerülni. Július 1-12. között családi és ingatlanügyeid kedvező fordulatot vesznek. Július 22-én a Nap belép az Oroszlánba és jön a születésnapod. Az ünneplés közben rugalmasnak és ébernek kell maradnod, ha nem akarsz kellemetlen meglepetéseket. Egy kellemetlen bolygóháromszög július 22-30. között megkeserítheti az életedet. Augusztus 11-én csillagjegyedben áll az újhold, ami számodra az év leghatásosabb újholdja lehet, ha tudsz és akarsz újítani, megújulni. Semmiképp ne hagyd ki.

A SZŰZ

2018 nyár horoszkóp szűz csillagjegyBolygód, a Merkúr június 29-től, a Nap július 22-től fáradtságot, enerváltságot jeleznek. Ha nem akarsz lebetegedni, menj inkább szabadságra, pihenj többet és hatékonyan töltődj fel. A legjobb lehetőséged a pihenésre július 1-12. között lehetséges, főleg, ha vízparton töltőd az időt. Három bolygó, a Nap, a Jupiter és a Neptunusz áldást jeleznek. A Vénusz is pozitív változásokkal kecsegtet, hiszen július 10-én belép a Szűzbe, és szerencsét hoz magával. A Vénusz ugyanis a Kis szerencse bolygója. A másik kedvező bolygójegyváltást a Marsnak köszönheted, ami augusztus 13-án visszalép a Bakba, és az életigenlésedet feltámasztja. Régi ötletek hozhatnak megoldást kritikus helyzetekben. Most érdemes lesz visszamenned a „kályhához”.

A MÉRLEG

2018 nyár horoszkóp mérleg csillagjegyA nyár kezdete neked a karriered építésével telik. Amíg a Nap a Rák jelében jár (július 21-ig), jól teszed, ha igazán hajtasz, és mindent beleadsz, mert előléptetésre, vagy egy egészen más munkahelyi feladatra számíthatsz. A fizetésed még több lehet, különösen július 1-12. között. Ennek örömére költekezni támad kedved, de légy inkább óvatos. Július 22-30. között veszélyesen állnak össze a bolygók, amelyek anyagi veszteséget, rossz döntéseket mutatnak. Okosabb lenne ezt megelőzni. Augusztus 7-én a Vénusz belép a Mérlegbe, amitől szebbnek és szerencsésebbnek érezheted magad. Nosztalgikus hangulatba kerülhetsz, amikor is augusztus 7-18 között összesen hat bolygó végez retrográd mozgást, mindez pedig a múlton való merengést erősít fel. Azért ne vidd túlzásba.

A SKORPIÓ

2018 nyár horoszkóp skorpió csillagjegyUtazásra a legjobb lehetőséget a július 1-12. és az augusztus 23-31. közötti időszakban mutatják a bolygók. Szabályos háromszöget rajzolnak az égre, ami neked a legszerencsésebb heteket szimbolizálja. Hasonlóan jó hír a számodra, hogy július 10-én a Skorpióban járó Jupiter négy hónap után befejezi a hátrálást, és végre elindul előre. Ez a te életedben is jelentős fordulópont, végre elindulhatsz előre. Ne nézz hátra többé, csak előre. Bár augusztus 7-18. között másik hat bolygó arra hajlamosít, hogy múltbeli ügyekkel foglalkozz., mégis jobb, ha nem hagyod magad befolyásolni. Augusztus 7-től a Vénusz egy másikfajta kísértést jelez, titkos szerelmi viszonyra csábít. Bármilyen vonzónak is tűnik, inkább állj ellen.

nagy nyári horoszkóp 2018

Izgalmas nyarat ígérnek a csillagok (Thinkstockphotos)

A NYILAS

2018 nyár horoszkóp nyilas csillagjegyEz a nyár bővelkedik a fordulatokban. Ne hidd, hogy amit tervezel, az úgy is lesz, most jobb, ha nyitott maradsz. Az egyik hangsúlyos terület nálad a pénz. Ellentmondásos hatások érvényesülnek, amelynek csúcspontja augusztusban látszik. Három bolygó is visszafogottságra int ebben az időszakban, miközben szerencsés fordulatot is mutatnak különösen augusztus 23-31. között. Ha mértékkel költesz, most anyagilag megalapozhatod az év hátra levő részét. Persze nem kell megvonnod magadtól az utazást, amelyre a legkedvezőbb időszak július 22-augusztus 22. között lesz. Csak egyetlen napon légy nagyon óvatos az utakon, július 27-én ugyanis dupla bolygószembenállás jelez balesetveszélyt.

A BAK

2018 nyár horoszkóp bak csillagjegyValahogy minden lassabban, nehezebben megy idén nyáron. Ennek tudatában nem szabad sürgetned sem másokat, sem önmagadat. Főleg augusztusban kerüld a kapkodást, mert megsérülhetsz, és akkor tényleg szó szerint egy helyben toporoghatsz. Szokatlan, és éppen ezért erős hatású, hogy augusztus 13-tól három bolygó hátrál a Bakban, ami persze téged is jócskán hátráltathat. Mégse bánd, vannak régi, elrendezetlen ügyeid, amelyeknek most a végére járhatsz. Jutalomképpen augusztus 23-31. között egy bolygóháromszög áll össze az égen, és nagy szerencsét hoz neked. Ám a nyár másról is szól, szerelemről, külföldi utazásról, karrierről. Szerelem július 21-ig, utazás július 10-től, a karrier augusztus 7-től látszik.

A VÍZÖNTŐ

2018 nyár horoszkóp vízöntő csillagjegyTürelmetlenség és kapkodás okozhat bajt egész nyáron. A Mars a Vízöntőben mérhetetlen erőt ad neked, de intoleránssá is tesz, amitől garantáltan veszítesz a népszerűségedből. Szóval, bármilyen nehéz, mégis próbálj meg minél több türelmet gyakorolni. Augusztus 13-tól hirtelen visszaeshet az energiaszinted, ekkor kéne szabadságra menned. Előtte július 1-12. között nagyot léphetsz felfelé a karrieredben. Jól tennéd, ha nem kímélnéd magad. A szerelem és a szenvedély elterelheti a figyelmedet a munkáról július 22-től, vagyis valóban július elején kell odatenned magad. Szerelmi téren egyetlen kritikus nap látszik, a július 27., amikor dupla bolygószembenállás veszekedést, szakítást jelez. Jobb lenne ezt megelőzni.

HALAK

2018 nyár horoszkóp halak csillagjegyEgy csodaszép bolygóháromszögnek köszönhetően lubickolhatsz, mint hal a vízben július 1-12. között, amely csodaszép napokat ígér neked. Ez a konstelláció az asztrológiában a legkedvezőbb állás, vagyis panaszra nem lesz okod. Sőt, megnőhet az irigyeid száma. Ha nyaralni mész, július elejét válaszd, és mindenképpen víz mellett töltsd a szabadságot. Téged már a víz látványa is feltölt. Július 10-től a Vénusz szerelmes hangulatba hoz, ha van párod, vigyázz, nehogy féltékennyé tedd őt. Augusztus 7-18. között minden korábbinál intenzívebben törhet fel a múlt. Lehet, esélyt kapsz egy régi ügy rendezésére. Ragadd meg az alkalmat, de legalábbis teremts te alkalmat a tisztázásra. Nem fogod megbánni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top