Horoszkóp

A csillagjegyed megmondja, milyen mottó szerint éld az életed

Minden csillagjegynek megvan a saját mottója, ami segít átvészelni a nehéz időszakokat, és amihez ragaszkodhat minden élethelyzetben. Jegyezd meg a sajátod, hogy bármikor felidézhesd, amikor szükséged van rá! A horoszkópból megismerheted a téged leginkább jellemző mondatot.

Kos:Fogadd el, ami van, engedd el, ami elmúlt, és higgy abban, ahogy lesz.

Született vezetőként szereted kontroll alatt tartani az életet, pedig el kell fogadnod, hogy néha nem a te kezedben van a gyeplő. A múlton rágódni pedig felesleges, csak magadat mérgezed a sérelmeiddel.

Bika: Ami igazán megéri, az sosem jön könnyen.

Munkamániás vagy, néha olyan dolgokért is keményen hajtasz, amik nem érik meg a fáradságot. Priorizálj, döntsd el, mi a fontos, és abba fektesd az energiád!

Ikrek: Ha nem érzed helyesnek, ne tedd meg. Ha nem érzed igaznak, ne mondd ki.

Attól, hogy szociális vagy, még nem felelsz mindenki boldogságáért. Inkább állj ki az igazadért, mindenkit úgysem tudsz egyformán elégedetté tenni.

Rák: Sose hagyd, hogy az érzelmeid felülkerekedjenek az intelligenciádon!

Gyakran hagyod, hogy az érzelmek eluralkodjanak feletted, és megbánod, hogy dühből vagy indulatból cselekedtél. Változtass ezen, az intellektusod adott a jó döntésekhez.

Oroszlán: Nem minden rólam szól.

Oroszlánként mindig a figyelem középpontjában állnál, de néha nem árt emlékeztetned magad: mások is ugyanolyan fontosak, mint te.

Szűz: Elég vagyok.

Ne másoktól várd az igazolást, hanem próbáld meg elhinni, hogy ebben a jelenlegi állapotodban is tökéletes vagy. Ha erős az önbecsülésed, mindegy, mit mondanak mások.

mottó horoszkóp csillagjegy

Ez a mottó segíti a csillagjegyeket (Thinkstockphotos)

Mérleg: Kövesd a szíved, de az eszedet se hagyd otthon!

Szuper, hogy képes vagy bízni a megérzéseidben, de nem árt néha hideg fejjel, racionálisan is átgondolnod a döntéseidet.

Skorpió: Kedvességgel büntess és mosollyal temess.

Impulzív és tüzes személyiségedből néha túl sokat kapnak mások – van, hogy kifejezetten ijesztően reagálsz. Jegyezd meg, hogy nem mindenki érdemelte ki a haragod, ne büntess agresszióval!

Nyilas: Hallgass és tanulj. Nem lehet mindig igazad.

Briliáns elmével születtél, ezt senki nem tagadja. De őrizd meg az alázatod: mindig lesznek olyan dolgok, amikben mások a legjobbak, ne szégyellj tanulni tőlük.

Bak: Aggódással és szorongással nem tudod megváltoztatni az eredményt.

A szorongást senki nem ismeri nálad jobban. Pedig te is tudod, hogy semmire nem mész vele – egy vizsga sem sikerült még jobban attól, hogy túlizgultad!

Vízöntő: Nyitott elme, nyitott szív.

Hajlamos vagy túl zárkózottan viselkedni, nem adni esélyt másoknak, hogy megismerjenek. Pedig az új lehetőségek és kapcsolatok teremtéséhez magadból is többet kell nyújtanod.

Halak: Ne agyald túl, csak engedd el!

Az átlagon felüli intelligenciád átka, hogy minden túlanalizálsz. Vannak dolgok, amiket nem érdemes megérteni, elég csak elfogadni őket, ahogy léteznek.

themindsjournal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top