Horoszkóp

Így fejezik ki szavak nélkül a férfiak, hogy beléd szerettek

A férfiak között csak kevesen vannak, akik szavakba tudják foglalni az érzéseiket. A horoszkópból ugyanakkor pontosan megtudhatod, hogyan fejezi ki a szerelmét a párod szavak nélkül. Keresd ki máris a csillagjegyét, és kiderül, milyen jelekkel adja tudtodra az érzelmeit. Izgalmas részletek következnek.

A Kos férfi

kos férfi szerelem horoszkópA Kos férfi minden veszélytől próbálja megóvni a szerelmét. Nem arról van szó, hogy birtokolni akar, de az biztos, nagyon erős felelősséget érez irántad, amikor beléd szeretett. Szóval, amikor a széltől is óv, biztos lehetsz, hogy odavan érted.

A Bika férfi

bika férfi szerelem horoszkópÉszrevetted, mintha Bika jegyű párod érdeklődése kiszélesedett volna, mióta együtt vagytok? Ez a szerelmének biztos jele. Azelőtt kőkeményen ragaszkodott a maga igazához, de azóta, hogy beléd szeretett, egyre több dologban kikéri a véleményedet.

Az Ikrek férfi

ikrek férfi szerelem horoszkópAz Ikrek férfi viselkedése többnyire meglehetősen kiszámíthatatlan. Onnan tudhatod, teljesen odavan érted, hogy egyre kevésbé tűnik kiszámíthatatlannak. Amikor ragaszkodik az ígéreteihez, bevon a terveibe, kikéri a véleményedet egy-egy döntésekor, tudhatod, fülig beléd szeretett.

A Rák férfi

rák férfi szerelem horoszkópA Rák férfi alapból gondoskodó és figyelmes típus. Viselkedése nagyon jóleshet, de még nem jelenti, hogy odavan érted. Ha azonban a saját igényeit, félelmeit is megosztja veled, vagyis megengedi, hogy te gondoskodj róla, kétséged sem lehet az érzelmei felől.

Az Oroszlán férfi

oroszlán férfi szerelem horoszkópAz Oroszlán férfi alapból magával van elfoglalva. Nem lepődj meg, ha a kapcsolat elején leginkább a saját gondja, a saját élete izgatja. Ám ha igazán szerelmes, őszinte érdeklődést mutat irántad is. Ilyenkor nagylelkű és kíváncsi, egyszerűen imádni való társ és partner. A legjobb barát, a legnagyszerűbb szerető.

A Szűz férfi

szűz férfi szerelem horoszkópA Szűz férfit sokan messziről elkerülik kritikus és ítélkező természete miatt. Ha téged elfogad a hibáiddal és tökéletlenségeiddel együtt is, akkor bizony fülig beléd szeretett. Amikor természetesen viselkedhetsz a jelenlétében, önmagadat adhatod, biztos lehetsz az elköteleződésében.

férfiak horoszkóp szerelem csillagjegyek

Így mutatják ki szavak nélkül a szerelmüket a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

A Mérleg férfi

mérleg férfi szerelem horoszkópA Mérleg férfi igazságérzete valójában kikezdhetetlen. Amikor igazán szerelmes, hajlamos elfogult lenni, vagyis mindig a te oldaladra fog billen a mérlegnyelve. Elfogadja a véleményedet, sőt maga kéri a javaslataidat. Minden helyzetben melletted áll és mindenkor számíthatsz a figyelmére.

A Skorpió férfi

skorpió férfi szerelem horoszkópA Skorpió férfi inkább zárkózottnak mondható, legalábbis a kapcsolat legelején. Úgy érezheted, mintha titkolna előled valamit, pedig csak a lelkét félti a csalódástól. Hogy teljesen beléd zúgott, onnan tudhatod, amikor egyszeriben megnyitja előtt a titkok kamráját, és minden érzését, emlékét megosztja veled.

A Nyilas férfi

nyilas férfi szerelem horoszkópValójában valamennyi férfi retteg egy picit a szíve mélyén az elköteleződéstől. Az örökmozgó, kalandor Nyilas férfi számára talán még a többieknél is merészebb elképzelésnek tűnik ez. Már pedig, ha ő meglépi, az valódi csodának számít nála. Ezt a csodát pedig a szerelem kelti benne életre.

A Bak férfi

bak férfi szerelem horoszkópA Bak férfi nem rest áldozatokat hozni, ha a karrierjéről van szó. Onnan tudhatod, hogy igazán szeret, amikor te lépsz az első helyre. Már nem a munkája a legfontosabb, és mindent megtesz, hogy a lehető legtöbb időt tölthesse veled. Nagyon beosztja az energiáit, így amikor abból nagyon sok jut neked, ne kételkedj az érzéseiben.

A Vízöntő férfi

vízöntő férfi szerelem horoszkópA Vízöntő férfi valójában nagyon is szeret egyedül lenni annak ellenére, hogy alapvetően társaságkedvelő típus. Ő ilyenkor a legkreatívabb, a legproduktívabb. Amikor igazán szerelmes lesz, már nem élvezi annyira az egyedüllétet, inkább a társaságodat keresi. Még közös programokat is képes szervezni.

A Halak férfi

halak férfi szerelem horoszkópA Halak férfinek kicsit nehezen érik be a feje lágya, mint a többieknek. Viszont, amikor élete párjára lel benned, akkor keményen dolgozik rajta, hogy igazán felnőtt és felelősségteljes férfivá válhasson melletted. Mindent megtesz érted, mindent megtesz, hogy boldognak láthasson. Kell ennél több?

relrules

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top