Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkeményebb barátnő-alapanyag

Ezekkel a csillagjegyekkel csöppet sem lesz egyszerű dolgod. A horoszkóp szerencsére nem állítja, hogy képtelenség kijönni velük, de az biztos, hogy komoly türelemre lesz szükséged, ha el szeretnéd nyerni a szívüket. Valójában „betörni” sem könnyebb őket. Nos a párod vajon köztük van? Esetleg te születtél ezekben a csillagjegyekben? Az mindenesetre biztos, a horoszkóp megszívlelendő tükröt mutat.

1. A Kos

kos barátnő párkapcsolat horoszkópA Kost elképesztő magabiztossága kezdetben kifejezetten vonzóvá teszi, ám később könnyen úgy érezheted, szerelmed talán túlzottan is domináns a párkapcsolatban. Szereti a kapcsolat minden egyes aspektusát az irányítása alá vonni, mindent tudni akar, és mindent kézben szeretne tartani. Téged is beleértve. Azt persze túlzás lenne állítani, hogy átnézne rajtad, hiszen nagyon is fontos vagy a számára, csak ő talán túlzottan is hajlamos a hisztire és az irányításra. Ha ezt el tudod neki nézni, imádni való párra találsz benne.

 

2. A Szűz

azűz barátnő párkapcsolat horoszkópA Szűz javíthatatlan maximalista. Elképesztően magasra helyezi azt a bizonyos lécet, amit aztán ember legyen a talpán, aki képes megugrani. Ítélkezésre és kritikára is meglehetősen hajlamos, ezért ha nem kellően erős az önértékelésed, jobban teszed, ha valaki mással kezdesz. Viszont, ha el tudod őt bűvölni, le tudod venni a lábáról, bámulatos barátnőre lelhetsz benne. Igaz, mellette sem árt a türelem, de előbb-utóbb, talán még be is tudod őt törni. 

3. A Skorpió

skorpió barátnő párkapcsolat horoszkópA Skorpió elképesztően izgalmas és csábító csillagjegy. Nagyon okos, érzéki, ráadásul megbízható és hűséges is. Csak épp az alkalmazkodás megy neki nehezen. Megszokta és valójában meg is követeli, hogy mindent a maga kedvére tehessen a párkapcsolatában is. Már önmagában ezért sem egyszerű vele együtt élni, pedig nagyon erősen vágyik a szerelemre, az érzésekre, az igazi társra. Ha el tudod fogadni, hogy időnként meglehetősen akaratos és a hiszti sem áll tőle távol, szenvedélyes barátnőre találhatsz benne.

barátnő horoszkóp csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nem könnyű barátnők (Thinkstockphotos)

relrules

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top