Horoszkóp

Angyali üzenet június 19.: Váratlan találkozásban lesz részed

Váratlan találkozásban lesz részed az angyalok keddi üzenete szerint. Izgalmasan hangzik ugye? Nem véletlenül. Ez a találkozás mély nyomokat hagy a lelkedben, hiszen felismersz valakit a régmúltból, a korábbi életekből. Bizsergető, inspiráló élmény vár rád. A részletek kiderülnek az angyali üzenetből.

Nem véletlenül találkozol a szívedhez közel állókkal. Azokkal sem véletlenszerű a találkozás, akik iránt erős ellenszenvet érzel. Ezek a találkozások és kapcsolatok a régmúltban gyökereznek. A lelketek ismerik egymást, ezért lehet gyakran olyan érzésed, mintha már találkoztatok volna. Találkoztatok, csak nem a jelen életben. Az újabb találkozásnak pedig épp most jött el a tökéletes ideje.

Az angyalok üzenete szerint

„A találkozás lehetősége bizonyos. Isteni beavatkozás segít téged, hiszen imáid meghallgatásra találtak. Számos új ismeretségben lehet részed, felismered őket, hiszen a lelkedben nagyon is ismerősnek tűnnek.”

Az angyalok kérnek téged, járj figyelmesen. Nemcsak ma, hanem az elkövetkező időszakban is. Különleges és lélekemelő találkozásokban lehet ugyanis részed. Talán köztük lesz az igaz szerelem, vagy olyan emberek, akiket az angyalok küldtek a segítségedre. Valódi barátra lelhetsz, esetleg a munkádban, a karrieredben léphetsz nagyot a közreműködésüknek köszönhetően. Légy hát nyitott az ismerkedésre, hiszen sosem tudhatod, kivel hoz össze a sorsod, kivel találkozol a legváratlanabb pillanatban. 

Az angyalok kérik…

„Amikor a találkozás megtörténik, légy nyitott az isteni útmutatásra, mely mindkettőtöket szeretetteljes és varázslatos módon vezet majd.”

Lélektársaddal találkozol. Nem biztos, hogy a szerelmi partnered lesz ő, az ugyanakkor máris bizonyos, az életed további részének fontos szereplőjévé lép elő. Társaddá válhat a magánéletedben vagy a munkádban is. Hogy ki lehet ő, függhet attól, amit kértél az angyaloktól. Légy nyitott, és várd a különleges találkozást. Megérdemled. 

napi angyali üzenet június 19.

Különleges találkozásban lehet részed (Thinkstockphotos)

Inspiráció: Doreen Virtue – Napi útmutatás angyalodtól

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top