Horoszkóp

10 okból érdemes szeretni a Rákokat

A Nap június 21-én a Rák csillagjegybe lép, és egészen július 22-ig tartózkodik itt. Hogy mégis miért olyan szerethetőek a Rák jegyében születettek? Miben különböznek, miért mások, mint a többiek? A horoszkóp minden részletre fényt derít. Nos, ebből a 10 nyomós okból mindenképpen nagyon szerethető ez a csillagjegy. Te is a Rák jegyében születtél?

1. Nem hagyja, hogy rossz döntést hozz

A Rák szereti a mókát, ugyanakkor nagyon szorgalmas típus. Semmi jónak nem az elrontója, de ha valami nagy butaságot készülsz tenni, biztosan jelezni fogja, szólni fog, nehogy később megbánd a döntésedet.

2. Segít a kreativitásban

A Rák jellemzően nagyon kreatív csillagjegy, és ha a barátodnak tudhatod őt, biztos lehetsz abban is, hogy téged is folyamatosan alkotásra inspirál. Rendkívüli érdeklődéssel figyeli a kreatív munkáidat, ezért is mondják sokszor, a Rákok extrovertált introvertált emberek.

3. A Rák nem hátrál ki mögüled

A Rák igen hűséges típus, soha semmilyen programot nem fog lemondani, amikor veled lehet. Ha valamit megígér, azt komolyan gondolja, de tőled is pontosan ezt várja el.

4. A Rák mindig meghallgat

Roppant érzékeny típus, így a te problémáid is érdeklik. Értő és figyelmes hallgatóság akkor is, ha a titkaidat osztod meg vele. Őt az is érdekli, ha csak a napi eseményekről csacsogsz vele. Az biztos, mindenkor számíthatsz az empátiájára.

5. Nagyon világosan fogalmaz

Egy Rák nem fogja hagyni, hogy azon gondolkozz vagy találgass, mégis mi a problémája, ő biztosan egyszerűen elmondja neked. Nem is tehetne másként, mert ha valami nem tetszik neki, azt olyan intenzíven éli meg, hogy ha akarná, sem tudná elrejteni.

6. Nem csak spirituális

A Rákok egészséges pszichével rendelkeznek, de emellett a fizikai örömöknek is hódolnak. Ne lepődj meg, ha egymaga képes megenni egy egész tortát, vagy a szolid, érzelmes külső mögött egy szexisten(nő) lakozik.

rák csillagjegy vonzó tulajdonságok horoszkóp

Ezekért biztosan nagyon lehet szeretni a Rák csillagjegyet (Thinkstockphotos)

7. Nagyon gondoskodó típus

Valamennyi csillagjegy közül a Rák a leggondoskodóbb csillagjegy. Erős az anyai, a szülői ösztön benne. Ha a barátságába fogad, sosem érzed magad egyedül, még a legnagyobb nehézségek közepette is melletted áll majd.

8. A szívébe fogad

A Rák nagyon érzékeny, ugyanakkor csöppet sem ostoba, nem mutatja meg mindenkinek, mi lakozik a szívében. Ha el tudod nyerni a bizalmát, vele az igazi barátságot is megtapasztalhatod.

9. A Rák akár a világ végére is követ téged

Bár a Rák nagyon élvezi az otthon melegét, ha arra kéred, kísérjen el egy kirándulásra, mire kimondod, már a hátizsákját is összepakolta. Kalandvágyó és élettel teli társ, aki néha igenis szereti áthágni a szabályokat.

10. A Rák szereti a társaságodat, de…

Bár a Rák barátságos, kedves és törődő csillagjegy, mégis megőrzi a függetlenségét. Csodás barát vagy szerető, ugyanakkor erős és önálló is. Ha sikerül összebarátkoznod vagy romantikus kapcsolatot kialakítanod egy Rákkal, megütötted a főnyereményt.

(via RelRules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top