Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp június 18-24.: Nem mindegy, melyik angyal segítségét kéred

Amikor úgy érzed, beleragadtál egy helyzetbe, amikor nem látod a kiutat, amikor nem tudod, mit tehetnél a boldogságodért, mindenkor kérd az angyalok segítségét. Ehhez persze nem árt tudni, melyik angyal, miben segíthet neked. Mindenkinek más és más a feladata, más és más probléma megoldásában támogathat téged. Lehet, az imáid ezért nem találtak még válaszra, mert nem tudtad, kihez juttasd el a kérésedet. Az angyalhoroszkópból megtudhatod a választ. Ugye te is élsz a vissza nem térő lehetőséggel?

Kos

angyal horoszkóp kos csillagjegyZsofiel arkangyal segít neked, hogy pozitívra fordítsd a negatív gondolatadat. Ő az az arkangyal, aki megmutatja, hogyan irányíthatod és kezelheted a saját gondolataidat. Zsofiel arkangyal arra is emlékeztet, hogy a gondolataidat, a reakcióidat mindig te választhatod meg. A pozitív gondolatok pozitív valóságot teremtenek.

Bika

bika csillagjegy angyal horoszkópÚgy érzed, valaki nem ért meg téged. Úgy érzed, hiába magyarázol, hiába mutatod neki a jelenlegi helyzetedet egyszerűen képtelen megérteni a helyzetet és persze téged. Talán igazad van. Talán neki most valóban nehezebben megy az empátia. Hívd segítségül Raguel arkangyalt, és kérd, segítsen megértetni a helyzetedet másokkal.

Ikrek

ikrek csillagjegy angyal horoszkópValami még mindig hiányzik a teljes elégedettségedhez. Talán azt hiszed, nem is vagy méltó rá, hogy valóban elégedettnek érezhesd magad. Talán még él benned a régi minta, mely szerint értéktelen vagy. Sámuel arkangyal segít felfedezni az értékeidet és segít abban is, hogy megtaláld, és az életedbe engedd mindazt, ami ma még talán hiányzik.

Rák

rák csillagjegy angyal horoszkópSzeretnél sokkal jobban elmélyülni néhány ezoterikus technikában? Szeretnél sokkal elmélyültebb spirituális munkát végezni? Akkor Raziel arkangyal lesz a héten a legjobb barátod. Ő az az arkangyal, aki segíteni tud a spirituális megértésben, és abban, hogy ne csak elméleti legyen a tudásod, de azt tudd átültetni a gyakorlatba is.

heti angyal horoszkóp június 18-24.

Nem mindegy, melyik angyal segítségét kéred (Thinkstockphotos)

Oroszlán

oroszlán csillagjegy angyal horoszkópNagyon határozott mondanivalód van, de nem vagy benne biztos, hogyan fogalmazd meg, vagy hogyan mondd el mindezt a többieknek. Nem vagy benne biztos,  milyen csatornákon, milyen eszközökkel, milyen szavakkal mondd el, amit szeretnél. A probléma megoldásához Gábriel arkangyaltól a kommunikáció angyalától érdemes segítséget kérned.

Szűz

szűz csillagjegy angyal horoszkópÚgy érzed, senki sincs melletted? De hát ez nem lehetséges. Az angyalok, az őrangyalod mindig melletted állnak. Mindig, minden pillanatban melletted állnak az angyalok, sohasem hagytak el, és nem is fognak elhagyni soha. A héten kérd Őrangyalodat, hogy jól értelmezhető jelekkel emlékeztessen rá, hogy mindig melletted áll, támogat és segít téged.

Mérleg

mérleg csillagjegy angyal horoszkópA héten nagyobb kreativitásra lesz szükséged, mint máskor. Ehhez pedig Uriel arkangyal tud neked segítséget nyújtani. Bármit is kell megalkotnod, elkészítened, bármit is kell létrehoznod, kérd Uriel arkangyal kreativitás-áldását és segítségét ahhoz, hogy mindent a lehető legjobban és legügyesebben tudj megszervezni.

Skorpió

skorpió csillagjegy angyal horoszkópRafael arkangyallal érdemes együtt dolgoznod, hogy az összes nyári betegség elkerüljön téged. Mindegy, hogy az allergia kerülget, a légkondi-megfázás veszélyeztet, a strandfertőzéseket akarod elkerülni vagy az esős időt viseli rosszul a szervezeted. Rafael arkangyal elvezet téged legjobb módszerekhez, gyógyszerekhez és gyógyítókhoz.

heti angyal horoszkóp június 18-24.

Különleges jeleket kaphatsz az angyaloktól (Thinkstockphotos)

Nyilas

nyilas csillagjegy angyal horoszkópSzeretnéd megváltoztatni az életedet, szeretnéd átírni a sorskönyvedet, de úgy érzed, ehhez nincs elég erőd. Jó hírem van, nem is kell, hogy erőd legyen a változtatáshoz. Ariel arkangyal szívesen leveszi a válladról ezt a tervet, és szívesen segít neked új jelent, új jövőt és új sorsot teremteni. Viszont a segítségét, a támogatását kérned kell, e nélkül még ő sem segíthet.

Bak

bak csillagjegy angyal horoszkópVégre rájössz, minek mi értelme volt az életedben. Jeremiel arkangyal melletted áll, és megmutatja, mindennek pontosan így kellett történnie, hogy most megérkezhess erre a pontra, ahol épp tartózkodsz. Nem rontottál el semmit. Nem szalasztottál el semmit. Minden okkal történt. Most pedig a kezedbe veheted az irányítást, és tudatosan teremtheted a jövődet.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy angyal horoszkópAzrael arkangyal segít neked, hogy lezárhass egy korszakot az életedben. Egy olyan korszakot, amelyet gondolatban már régen lezártál. Egy olyan korszakot, amelyet elvileg már otthagytál, de nemrég mégiscsak azt vetted észre, ismételten beleragadtál. Azrael arkangyal segít neked, hogy szelíden kiléphess ebből a helyzetből.

Halak

halak csillagjegy angyal horoszkópNagyon jó vagy a megérzésekben, csodálatos álmokat látsz, és a belső hangod olyan hangos, mint egy megvadult hangszóró. Mindez együtt mégsem elég ahhoz, hogy tudd, mit kell tenned, ha nem tudod értelmezni az intuitív üzeneteket. Intuíciód megértésében Haniel arkangyal lesz a segítségedre, aki támogat, hogy megérthesd az égi üzeneteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top