Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Hűségpróba vár rád

Nemcsak a szerelemben kell hűségesnek lenned. Hűségesnek kellene lenned önmagadhoz, hűségesnek kellene lenned az álmaidhoz, hűségesnek kellene lenned az elhatározásaidhoz, hűségesnek kellene lenned a szeretteidhez. A hétvégén többen, többféleképpen teszik próbára a hűségedet. A legfontosabb, hogy hű tudj maradni önmagadhoz és a szívedben lévő szeretethez.

KOS

Szerelem: 
kos szerelmi horoszkóp
Vajon mivel tartozol annak, aki füllent, hazudik, vagy becsap téged? A hétvégén arra a kérdésre kell megtalálnod a választ, hogy meddig kell lojálisnak lenned a szeretteidhez, és mikor jön el az a pillanat, amikor már sokkal fontosabb a saját lelki békédet előtérbe helyezned, mint az övékét.

Bőség: 
Fontos, hogy tisztában legyél a saját értékeiddel. Fontos, hogy értsd, mennyire értékes vagy, és milyen sok tehetség van benned. Ha ezt megérted, a pénzügyi helyzeted is jobb lesz.

BIKA

Szerelem:
bika szerelmi horoszkóp
erőtlennek, fáradtak és tehetetlennek érezheted magad a szerelmi életedben. Fontos, hogy tudd, a hétvégén csak akkor tudsz előrelépést elérni a kapcsolatodban, ha ebben partner lesz a szerelmed is. Ha ő nem érti meg, hogy neked van szükséged a változtatásra, akkor nehezebb lesz továbblépnetek.

Bőség:
Észrevétlenül megnőttek a heti háztartási kiadásaid, és már sokkal több kosztpénzre van szükséged, mint eddig. Érdemes a hétvégén újra felosztanod a bevételeidet, és átgondolnod a pénzügyeidet.

IKREK

Szerelem:
ikrek szerelmi horoszkópNemcsak magadhoz kell hűségesnek maradnod a hétvégén, de az ígéreteidhez is. Különösen azokat az ígéreteket érdemes betartanod, amelyeket a szerelmednek, a párodnak tettél. Fontos, hogy most minden szavadat komolyan vedd, és fontos, hogy csak azt mondd ki, amit valóban komolyan is gondolsz.

Bőség:
Nagyon szívesen segítenél valakinek, és talán folyton adsz is neki pénzt. Itt az ideje, hogy észrevedd, ez olyan, mintha egy feneketlen lyukba öntenéd a pénzedet. Valóban ezt akarod?

RÁK

Szerelem:
rák szerelmi horoszkópNem mindig érted pontosan, hogy a párod mit miért csinál, de abban biztos vagy, hogy neki megvan a terve, amelyet követ. Érdemes lenne rákérdezned arra, hogy milyennek képzeli el a jövőtöket. Meg fogsz lepődni azon, hogy milyen csodálatos jövőképet dédelget magadban a szerelmed.

Bőség:
Az őszinte beszédnek megvan az a veszélye, hogy valaki megsértődik rád, és nem segít egy anyagi ügyben. Nem azt mondom, hogy hazudj. Arra kérlek, hogy fontold meg a szavaidat.

hűség hétvégi szerelmi horoszkóp június 16-17.

A hűség mindennél fontosabb ezen a hétvégén (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

Szerelem:
oroszlán szerelmi horoszkóp
A szerelmi életedben váratlan fordulatra számíthatsz. Most beléphet az életedbe egy szerelem. Ha szingli vagy, akkor ennek igencsak fogsz örülni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor készülj fel arra, hogy szokatlanul sok kísértéssel és csábítással kell szembenézned. Ne felejtsd el, a hétvége feladata az, hogy hű maradj önmagadhoz!

Bőség:
Az irigység lehet hajtóerő is. Ha irigységgel fordulsz mások felé az romboló energia. De ha úgy döntesz, hogy legalább annyit, vagy sokkal többet is elérsz, mint mások, máris energiaforrássá válik az irigységed.

SZŰZ

Szerelem:
szűz szerelmi horoszkópAz elmúlt évek és évtizedek alatt olyan sokat tanultál a szerelemről, hogy itt az ideje egy kisebb vizsgának. A sors most arra kíváncsi, hogy valóban megértetted-e a szerelem és a szeretet lényegét. A hétvégén az a legfontosabb, hogy minden helyzetben szeretettel és megbocsátással tudj reagálni.

Bőség:
Szívesen veszed a kezedbe a család pénzügyeit és szívesen hozol meg mások helyett pénzzel kapcsolatos döntéseket. Ezeket azonban nem szabad most magadra vállalnod, mert könnyedén hozol rossz döntést.

MÉRLEG

Szerelem:
mérleg szerelmi horoszkópÚgy érezheted, hogy a múltad kísért. Úgy érezheted, hogy most valaki megteszi veled azt, amit régen te tettél másokkal. Tudnod kell, hogy ennek a helyzetnek mindössze egyetlen egy feloldása van. Mindössze egyvalamit tehetsz azért, hogy helyreálljon a világ rendje. Meg kell bocsátanod magadnak!

Bőség:
Az őszinteségedre nagy szükséged lesz, ha a pénzről van szó. Valaki nagyon szeretné, ha pénzt adnál neki, és csak akkor száll le rólad, ha elmondod, hogy miért nem tudsz most adni.

SKORPIÓ

Szerelem:
skorpió szerelmi horoszkópÚgy érzed, hogy nem kapod meg a megfelelő támogatást a szerelmedtől, a szüleidtől és a szerelmed szüleitől. Tudnod kell, hogy talán te sem adod meg önmagadnak és a kapcsolatotoknak azt a támogatást, amit megérdemelnétek. A hétvégén neked kell a legjobban támogatnod ezt a kapcsolatot, a szerelmeteket és önmagadat.

Bőség:
Át kellene nézned a számláidat, mert úgy tűnik, hogy valamilyen számítási hiba csúszott a rendszerbe. Az is lehet, hogy megváltozott a rezsid összege, anélkül, hogy észrevetted volna.

hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp június 16-17.

Kihez leszel hűséges? (Thinkstockphotos)

NYILAS

Szerelem:
nyilas szerelmi horoszkópHa mindig másokhoz méred magad, sohasem találhatod meg a valódi boldogságot. Ha mindig azt nézed, hogy másoknak milyen jó, vagy milyen rossz kapcsolatok jutottak, akkor sohasem lesz időd arra, hogy a saját szerelmi életeddel foglalkozz. Pedig ezen a hétvégén pont ez lenne a feladat.

Bőség:
Az önismeretnek bőségteremtő ereje van. Érdemes lenne végre őszintén felmérned a hiányosságaidat, s azt, hogy milyen pénzügyekben van szükséged segítségre.

BAK

Szerelem:
bak szerelmi horoszkópHa felmerül benned az ötlet, hogy elhallgass valamit, vagy hogy hazudj egy fontos ügyben, tudnod kell, hogy az őszinteség az egyetlen járható út. A hazugságok most nagyra dagadnak, és igencsak súlyos áruk lesz. A legjobb, ha szeretettel, őszintén és nyíltan beszélsz mindenkivel a hétvégén, különösen a szerelmeddel.

Bőség:
Próbálsz olyan messze kerülni egy pénzügyi problémától, amilyen messze csak lehetséges. Próbálsz elmenekülni ebből a helyzetből, pedig sokkal egyszerűbb lenne megoldanod, mint gondolod.

VÍZÖNTŐ

Szerelem:
vízöntő szerelmi horoszkóp
Nem érted a szerelmedet, és talán az is megfogalmazódik benned, hogy az egész szerelem témát nem érted. Pedig a szerelem sokkal egyszerűbb, mint ahogy azt látni szeretnéd. Az őszinteség, a saját vágyaid tiszteletben tartása épp olyan fontos lesz a hétvégén, mint az, hogy bocsáss meg a párodnak.

Bőség:
Ez az időszak a gyűjtögetés, a megtakarítás időszaka. Most nem érdemes túl nagy kiadásokat betervezned, mert azok nem úgy sikerülnek, ahogyan azt szeretnéd.

HALAK

Szerelem: 
halak szerelmi horoszkóp
A szülői mintákat érdemes megszakítanod. Talán pontosan érted is, hogy miért nem érdemes másolni a szüleid kapcsolatait, a hétvégén pedig lehetőséget kapsz arra, hogy teljes egészében meggyógyítsd magadban a szüleidtől kapott mintákat. Így lehetőséged lesz arra, hogy megteremtsd a saját boldogságodat.

Bőség:
Csak magadra számíthatsz a pénzügyekben Ennek van némi rossz oldala, és sok-sok jó oldala. A teremtő erőddel annyi pénzt teremtesz magadnak, amennyit csak akarsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top