Horoszkóp

A Vénusz az Oroszlán jegyébe lépett – ideje a rivaldafénybe állnod

Szerdán a szerelem bolygója, a Vénusz az Oroszlán csillagjegybe lépett. Ideje neked is kilépni a reflektorfénybe és valódi dívaként tündökölni. Vajon mi mindent jelent ezt a kedvező bolygóállás? Íme a részletek.

A legtöbb ember, legalábbis az extrovertáltak kedvelik azt az érzést, amikor a szobában mindenki őket irigyli. Ugyanakkor mégsem szeretnénk arrogánsnak és hiúnak tűnni, a népszerűség és a egoizmus között húzódó határmezsgye pedig érzékeny, és sokszor nem is vagyunk tudatában, hogy átléptük.

Június 13-án a Vénusz bolygó az Oroszlán jegyébe lépett, így a közeljövőben nem kell aggódnunk amiatt, hogy a rivaldafény hirtelen vallatólámpává válik. Sőt, nincs is ennél jobb időszak arra, hogy ragyogjunk!

Mivel a Vénusz elsősorban azt irányítja, hogyan adunk és kapunk szeretetet, amikor új jegybe lép, az az egész szerelmi életünket áthangolhatja. A Vénusz az Oroszlánban azt jelenti, hogy érzéki, rózsaszín köd árasztja el az elménket. Míg a többi csillagjegy talán a szerelemnek egy kicsit visszafogottabb változatát részesíti előnyben, az Oroszlán számára ez olyan, mint egy Broadway-musical, ahol a szerelmi vallomást tánckar és csillámpor kíséri.

Nem kell más, csak a rajongás

Sokszor mondjuk, hogy olyan férfi kell, aki királynőként bánik velünk, aztán hajlamosak vagyunk engedni ebből a jól csengő alapelvből. A most következő időszakban azonban nem érjük be a félmegoldásokkal, unalmas kompromisszumokkal: ha a lovag nem biztosít örökké tartó, lángoló szerelméről, akkor akár haza is mehet.

vénusz bolygó oroszlán csillagjegy

Csodás időszakot ígérnek a csillagok (Thinkstockphotos)

Rendhagyó szerelmi vallomások

Amikor a Vénusz minden jegyek legszínpadiasabbikában, az Oroszlánban jár, hirtelen igényed lehet a testet-lelket kimerítő, látványos és rendhagyó szerelmi vallomásokra. Ha hirtelen egy hegy tetejéről ordítanátok a világnak szerelmeteket, vagy közös tetoválással emlékeztetnétek egymást az „örökre” jelentésére, a lényeg, hogy ezek a gesztusok kölcsönösek legyenek. Az Oroszlán a közvélekedéssel ellentétben a legnagyvonalúbb jegy, viszont ha semmit nem kap cserébe, akkor becsüli magát annyira, hogy ne is adjon sokat.

Mutasd meg nyugodtan, milyen csodálatos is vagy!

A Vénusz az Oroszlán jegyében nemcsak a szerelmi életünket pörgeti fel, de az egész életünkre is hatással van. Az Oroszlán tudatában van saját vonzerejének és tehetségének, így újsütetű önbizalmaddal, amit a csillagok állása kínál, megtanulhatod elhinni magadról, hogy tényleg érdemes vagy arra a csodálatra, amellyel a körülötted élők elhalmoznak.

Hajrá, használjátok ki!

(via Elite Daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top