Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy tudja, hogyan tartsa életben a tüzet

Egy hosszú kapcsolatban előbb-utóbb kiég a tűz – de nem ezeknél a csillagjegyeknél. Ők azok, akik pontosan tudják, hogyan tartsák életben a szenvedély lángját. Érdemes ellesni titkaikat. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

1. Kos

Könnyű lenne elintézni annyival, hogy a Kos a legtüzesebb jegy, ennél azonban többről van szó. Hűséges és elkötelezett a partnere iránt, és folyton azon munkálkodik, hogy új közös élményeket teremtsen. A szexben pedig töretlen szenvedéllyel vesz részt, nem is tudna másképp tenni.

2. Oroszlán

Az Oroszlán nagyban éli az életét, ezért a párkapcsolata sem tud ellaposodni. Ha elnézed neki a dramatikus hajlamát, akkor nagyvonalúságot, szenvedélyt, romantikát és fényűzést tapasztalhatsz mellette.

Ez a 4 csillagjegy tudja, hogyan tartsa életben a tüzet

3. Mérleg

A Mérleg mindig megtalálja az arany középutat: belemegy a veszekedésbe, de sosem bántó, szenvedélyes, de érzékeny. Tudatosan dolgozik a kapcsolaton, így azon is, hogy életben tartsa a tüzet.

4. Nyilas

A Nyilas minden kalandba bele akarja vonni a partnerét, ha ő is nyitott ezekre az élményekre, nem laposodhat el a kapcsolat. Ha úgy érzi, intellektuálisan is, fizikailag is társra lelt, a Nyilas hosszú éveken át képes ugyanolyan lángon égni.

bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top