nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek mindig jókedvűek

Ezek a csillagjegyek mindig jókedvűek

Ezek a csillagjegyek optimisták, jó kedvűek, vidámak. Persze, nekik is lehetnek rosszabb napjaik, de alapvetően pozitívan tekintenek az életükre. Vajon te is köztük vagy? Te is a legvidámabbak közé tartozol? A horoszkópból megtudhatod a választ.
NLCafé
f Ajánlom

Valószínűleg egyrészt alkati, másrészt egy kicsit a döntés kérdése is, milyen hangulatot sugárzunk kifelé. Az sem feltétlenül jó, persze, ha valakinek mindig derűs a kedve, mert lehet, hogy ezzel a látszatjólléttel nyom el valamit magában. A következő csillagjegyek viszont mégis viszonylag jókedvűek, és kiegyensúlyozottak általában.

Nyilas

Spontán és nyitott a lehetőségekre. Mindig örömmel, optimistán és boldogan néz a dolgok elébe. Amikor mégis úgy érzi, kicsit kezd lecsúszni, szüksége van valami új impulzusra vagy új társaságra. Nyitott az új élményekre és tapasztalatokra és ezért általában viszonylag kiegyensúlyozott és jó hangulatú.

 

Kos

Dúl benne az endorfin, ez talán annak is köszönhető, hogy imád mozogni, ami csak fokozza a hangulatát. Törekszik arra, hogy ne aggódjon túlságosan az olyan dolgok miatt, amiket úgysem tud megváltoztatni az életben. Próbálja elkerülni a sok frusztrációt és negatív érzelmet, ami körülveszi, illetve nem veszi túlságosan magára dolgokat.

jó kedvű csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek szinte mindig jókedvűek (Thinkstockphotos)

Oroszlán

Mindig úgy tűnik, hogy talál valamit, amiért hálás. Sok olyan barát és családtag veszi körül, akik támogatják, szeretik, netán kifejezetten csodálják őt. 

Mérleg

Úgy tűnik, a Mérleg tudatos választás eredményeképpen ilyen jó hangulatú. Nem szereti a negatív energiákat és a boldogtalanságot. A kis dolgokra összpontosít, amelyek boldoggá teszik. Ha mégis szomorú lenne, valami kedvességgel meglepi magát, hogy újra jó hangulatba kerüljön.

Ikrek

Gyakori nála a hangulatingadozás, de mindig kifejezi, amit érez. Ha elégedetlen vagy dühös, gondoskodik róla, hogy kiűzze magából a negatív érzéseket. Megvan az a képessége, hogy szinte mindenből viccet tud csinálni, így kihívást jelenthet bárki számára, hogy lehúzza. 

Boldsky

Megosztás Facebookon