nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Kedvenc színpárosod meglepő részleteket árul el a személyiségedről

Kedvenc színpárosod meglepő részleteket árul el a személyiségedről

Sokszor tudattalanul döntesz egy-egy szín mellett. Nagyon sok minden – neveltetés, ízlés, életkor – befolyásolhatja, milyen színeket, színkombinációkat kedvelsz a leginkább. Ez egy nagyon különleges és izgalmas színteszt, amely többet árul el a személyiségedről, mint gondolnád. Nos, melyik színpárost választod?
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Válassz egy színkombinációt az alábbi képek közül, majd görgess lejjebb, hogy megtudd, mit árul el választásod a személyiségedről.

1. Lila + világoskék

A lila azt jelzi, nagyon fontos számodra az érzelmi biztonság és a spiritualitás. A világoskék arra utal, hogy szeretnéd kifejezni kreatív oldalad és megosztani a bölcsességed.

2. Sárga + fehér

A sárga szín szerint vidám, pozitív ember vagy, aki kreatív, ugyanakkor nagyon kritikus önmagával. A fehér józanságra és egyszerűségre utal. Független vagy, és józan, ritkán cselekszel hirtelen felindulásból.

3. Türkiz + rózsaszín

A türkiz azt jelzi, hogy kedves, kommunikatív személy vagy, aki nyitott és elfogadó másokkal szemben. A megérzéseid mélyek, a spiritualitás és gondolkodás erősen vonz. Bízol magadban, és jó döntéshozó vagy. A rózsaszín a gondoskodó, romantikus oldaladra világít rád.

4. Piros + Kék

A kék arra utal, hogy keresed a harmóniát az életedben. Megbízható, felelősségteljes ember vagy, aki ritkán dönt szívvel, inkább az észérvekre hallgatsz. A piros alapján valószínűleg optimista, ugyanakkor versengő típus lehetsz, aki szeret a figyelem középpontjában állni.

gostica

Megosztás Facebookon