Horoszkóp

Ezeken a napokon nem szerencsés utazni a horoszkóp szerint

Az asztrológusok szerint ezeken a napokon érdemesebb itthon maradni, az utazást, a nyaralást kedvezőbb időszakra szervezni. Ezeken a napokon ugyanis balszerencse érhet, ami igencsak megkeserítheti az önfeledt pihenést, szórakozást. Megfogadod a horoszkóp tanácsait?

A bolygóállások az életünk minden területét befolyásolják, így az utazást is. Ha nem szeretnél frusztrált, késésekkel és malőrökkel teli utat és nyaralást, akkor lehetőség szerint ne ezekre az időpontokra időzítsd az utazásodat. Már lefoglaltad a nyaralást, és éppen ezekre a hetekre? Ezért még nem kell pánikba esni, és a nyaralást se mondd le, csupán légy sokkal körültekintőbb, mint általában, és készülj extra türelemmel

Ne tervezz utazást június 26-tól július 9-ig

Június 26-án a Mars retrográd mozgásba kezd, ezért mindenki sokkal ingerlékenyebbé, türelmetlenebbé válik. Az utazás alapvetően kibillent a komfortzónából, így ha mégis ebben a periódusban utazol, készülj fel, és ne húzd fel magad fölöslegesen minden apróságon. Türelem és türelem, akkor a nyaralás is pihentető és emlékezetes lesz.

Érdemesebb itthon maradni július 26. és augusztus 19. között

Sajnáljuk, a horoszkóp szerint ez a legrosszabb időszak idén nyáron az utazásra, a nyaralásra. Az ok pedig, hogy július 26-án a Merkúr ismét hátráló mozgásba kezd. A Merkúr a kommunikációért, a technológiáért és az utazásért is felel az asztrológiában. Persze mindezt pozitívan is felfoghatod, legalább nem ér majd meglepetésként, ha bármi gikszer adódik.

Nem kedvez az utazásnak az augusztus 28. – szeptember 5. közötti időszak sem

Ebben az időszakban a Jupiter a Merkúrral kvadrátot alkot, míg a Szaturnusszal szemben áll. Márpedig ezek a fényszögek inkább nehézségeket okoznak, mintsem támogatnák a nyaralást. Kommunikációs feszültségek, ellentmondások, meg nem értés nehezíti ebben az időszakban az életedet. Ha ekkor utaznál, a kedvességedre, az empátiádra biztosan nagy szükséged lesz.

utazás horoszkóp 2018 nyaralás

Ezekre a hetekre veszélyes lehet utazást tervezni (Thinkstockphotos)

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top