Horoszkóp

Most kiderül, milyen típusú Ikrek vagy valójában

Néhányan robbanékonynak, mások kiszámíthatatlannak, megbízhatatlannak tartják az Ikreket. Megint mások szerint nagyon szeretetre méltóak, rendkívül okosak és intelligensek. Nos, milyen típusú Ikrek is vagy valójában? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Az Ikrek energikus, rendkívüli kommunikációs képességgel rendelkezik, nagyon társaságkedvelő, kifejezetten cserfes típus. Attól függően változhat a személyiséged, hogy az Ikrek csillagjegy melyik dekádjában születtél. Nos, melyik meghatározás illik rád a leginkább?

Születési dekádok az Ikrek csillagjegyben

  1. dekád: május 21.– május 31.
  2. dekád: június 1. – június 11.
  3. dekád: június 12. – június 21.

1. A méhkirálynő

Egy kicsit mindenki dolgaiba szeretsz belelátni. Kétségtelenül mindig naprakész és pontos vagy. Erős a kisugárzásod, igazi karizmatikus jellem vagy. Könnyedén vonzod a csodálókat, akik aztán gyorsan felfedik előtted a legféltettebb titkaikat is. Könnyedén alkalmazkodsz a változásokhoz, a többiekhez, így könnyedén elvegyülsz bármilyen társaságban. Valószínűleg ezért is nyílnak meg olyan könnyen és szívesen előtted a többiek.

2. Az interjúvoló

Természetes kíváncsiságod okán szinte folyton kérdezel. Minden érdekel, ami körülötted zajlik, történik. Viszont ez a folyamatos kérdezés és kíváncsiság gyakran már-már kihallgatásnak tűnhet, nem pedig könnyed és vidám csevegésnek. 

3. A Joker

A Méhkirálynőhöz hasonlóan te is nagyon élvezed, amikor a többiek rád figyelnek, de azért ez nem létfontosságú a számodra. Te is kiválóan szónokolsz, tökéletesen fogalmazol, a leginkább elemedbe mégis a felszínes, komolytalan témák hoznak. Szívesen beszélgetsz, pletykálsz, a könnyed csevegést nagyon élvezed. A lelki mélységek téged nem igazán érintenek meg. 

ikrek dekádok horoszkóp

Az Ikreknek is három típusa ismert (Thinkstockphotos)

Refinery29

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top