Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek kútba ugranának a szerelemért

Ezek a csillagjegyek – mondhatni – kútba ugranának a szerelemért, a szerelmükért. Nagyon erősen ragaszkodnak a párjukhoz, akiért mindent megtennének. Ahogyan a szeretetre, a szerelmük viszonzására is mindennél és mindenkinél jobban sóvárognak. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

A Skorpió komolyan gondolja a szerelmet

szerelmes csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió nagyon komolyan gondolja a kapcsolatot, amikor igazán beléd szeret. Nem csupán komolyan gondolja a szerelmet, szinte megszállottá válik. Minden gondolata, de még az egész élete is körülötted forog. Bármit megtenne a párkapcsolat sikeréért, bármit megtenne érted. Ő valóban kútba ugrana, ha ezt kérnéd tőle. Hajlamos túlzottan is akarni, túlzottan is ragaszkodhat, és túlzottan is sokat kérhet tőled. Miközben mindennél jobban vágyik rád, hajlamos megfeledkezni a te érzéseidről, a te kéréseidről, a te vágyaidról.

A Rák a legszerelmesebb csillagjegy

szerelmes csillagjegyek rák horoszkópA Rák a legérzelmesebb csillagjegy. Amikor igazán szerelmes lesz, a többiekhez képest az érzéseket sokkal intenzívebben és magasabb hőfokon éli meg. Hihetetlenül vágyja és hihetetlenül igényli a szeretetet, az érzései viszonzását tőled. Ő is mindent és mindenkit a szerelem alá rendel. A legmegértőbb társ és barát, ugyanakkor a szerelmét kicsit beárnyékolja túlzottan is erős ragaszkodása, az irántad érzett elköteleződése, a kötődési vágya. Szinte elveszíti önmagát az érzelmek tengerében.

A Bika kényeztetésre vágyik

szerelmes csillagjegyek bika horoszkópA Bika természeténél fogva imádja a testi örömöket, a kényeztetést, a szépséget, a harmóniát. Nem mellesleg elképesztően érzéki, szenvedélyes, mégis nagyon gyengéd csillagjegy. Amikor igazán szerelmes, akkor ő nagyon szerelmes. Szabadjára engedi az érzéseit, a csillagokat is lehozná neked. Olyannak tűnik, mintha képtelen lenne uralni az életét, pedig alapvetően két lábbal, nagyon stabilan áll a földön. Még a barátokról is megfeledkezik, csak veled lehessen, csak rád figyelhessen.

A Halak kútba ugrik a szerelméért

szerelmes csillagjegyek halak horoszkópA Halak nagyon csalódott lesz, és mélyen megbántódik, amikor a barátainak nem tűnik fel, mennyi szívességet tesz értük. Aztán amikor esélye nyílik, hogy igazán beleszeressen valakibe, egy idő után pontosan ugyanígy viselkedik a szerelmével is. Valójában nagyon szereti őt, és nagyon vágyik a szerelem érzésére, reménytelenül romantikus csillagjegy. Amikor fülig szerelmes, mindent megtenne érted, gondolkodás nélkül kútba ugrik, még csak a következmények sem merülnek fel benne.

romantikus szerelmes csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a csillagokat is lehoznák a szerelmük kedvéért (Thinkstockphotos)

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top