Horoszkóp

Ez a nyári hónap szerelmet ígér a csillagjegyeknek

A horoszkóp szerint nyáron szerelemre találhatnak a csillagjegyek. Akár párkapcsolatban élsz, akár még keresed a szerelmet, a nyár különleges lehetőséget tartogat. Melyik hónap lesz a legszerelmesebb? A horoszkópból kiderül.

A Kos (március 21. – április 20.)

kos nyári szerelem horoszkópKos jegyűként már júniusban is szívesen flörtölgetsz, és igazán élvezed a napsütést, a nyarat. A szerelem mégis inkább majd augusztusban vár rád, amikor a szerelem bolygója, a Vénusz különleges energiákat sugároz a csillagjegyedre. Járj nyitott szemmel, mert különleges lehetőségek nyílnak előtted.

A Bika (április 21. – május 20.)

bika nyári szerelem horoszkópBika jegyűként, úgy tűnik, végre ismét egyre lelkesebbnek tűnsz. A rugalmasságra, a nyitottságra mindenképpen szükséged lesz, amikor augusztusban a Plútó energiáinak hatására váratlan és nagyon különleges találkozásban lesz részed. Nem érdemes elszalasztani a talán később vissza nem térő alkalmat.  

Az Ikrek (május 21. – június 21.)

ikrek nyári szerelem horoszkópIkrek jegyűként már most, júniusban is bármit elérhetsz. Gondoltad volna, hogy augusztusban még nagyobb szerencse várhat rád? A Vénusz téged is hozzásegít az igazán izgalmas és szívet melengető nyári szerelemhez. A kérdés csupán annyi: készen állsz?

A Rák (június 22. – július 22.)

rák nyári szerelem horoszkópRák jegyűként a nyár felébreszti a flörtölési kedvedet. Júliusban minden lehetőséget megkapsz, hogy ragyogj, és aztán fürdőzz a szerelem érzésében. A Jupiter kedvező fényszöge most különösen erősen támogat és segít téged. Ezen a nyáron az álmaid is megvalósulhatnak.

Ez a nyári hónap ígér szerelmet a csillagjegyeknek (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

oroszlán nyári szerelem horoszkópOroszlán jegyűként, úgy tűnik, kicsit problémásabb lehet a szerelmi életed ezen a nyáron. A Mars hátráló mozgása június végétől augusztus közepéig feszültté, stresszessé tehet. Ennek ellenére júliusban felbukkanhat egy régi szerelem, vagy a meglévő kapcsolatodban lobban ismét lángra a szikra. 

A Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

szűz nyári szerelem horoszkópSzűz jegyűként már most, júniusban is érezheted párkapcsolatodban az Uránusz kedvező fényszögét. Igazán romantikus hangulatban lehetsz mostanában. Ez az érzés augusztusban egészen magával ragad, amikor mindent elsöprő találkozásban lehet részed. Ha párban élsz, érdemes megfontolni a döntésedet.

A Mérleg (szeptember 24. – október 22.)

mérleg nyári szerelem horoszkópMérleg jegyűként izgalmas nyári hónapok állnak előtted. Neked is az augusztus ígéri a legcsodásabb és legemlékezetesebb találkozást. A kisugárzásod egészen ellenállhatatlan lesz ebben az időszakban, szóval bőven akad majd udvarló és csodáló. Csak győzd besöpörni a bókokat.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió nyári szerelem horoszkópSkorpió jegyűként az Uránusz a te párkapcsolatodra is igencsak pozitív fényszöget sugároz. Nem véletlen, hogy augusztusban szinte felpezsdül a szerelmi életed. Egészen új oldaladat ismerheted meg, valósággal kinyílsz és ragyogsz. Hallgass az ösztöneidre, mert különösen felerősödnek, így ezen a nyáron szívügyekben csak jól dönthetsz.

nyári hónapok horoszkóp szerelem

Izgalmas pillanatokat ígér a nyárra a horoszkóp (Thinkstockphotos)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas nyári szerelem horoszkópNyilas jegyűként júliusban igazán elemedben érzed majd magad. A nyaralást is érdemes erre a hónapra tervezned. Annyira lelkes és vidám leszel, talán még önmagadhoz képest is pozitívabban látod a világot. Nem véletlenül lesz részed igazán emlékezetes találkozásban. Valaki a múltból, a gyermekkorból ismét feltűnik az életedben…

A Bak (december 22. – január 20.)

bak nyári szerelem horoszkópBak jegyűként nem könnyű letenned a munkát, és az önfeledt kikapcsolódást választani. A horoszkóp most mégis erre biztat téged, júliusban ugyanis a Vénusz téged is eláraszt a szerelem energiáival. Talán magad is meglepődsz, mennyire érzelmes lettél. Nem baj, kifejezetten jót tesz a meglévő kapcsolatodnak, vagy ha újra vágysz, akkor az újnak.

A Vízöntő (január 21. – február 19.)

vízöntő nyári szerelem horoszkópVízöntő jegyűként törődj egy kicsit magaddal, a lelkeddel is, mielőtt fejest ugranál egy új párkapcsolatba. A nyári flörtök, a hétvégi partik izgalmas időszakot ígérnek, de a valódi szerelem inkább csak augusztusban érintheti meg a lelked. Légy mindenképpen körültekintő, mielőtt elköteleznéd magad.

A Halak (február 20. – március 20.)

halak nyári szerelem horoszkópHalak jegyűként bármelyik pillanatban rád köszönhet a szerelem, hiszen a Jupiter izgalmas pillanatokat ígér neked már most, júniusban. Légy óvatos, ne dönts hirtelenül, adj időt magadnak és a szerelem kibontakozásának. Könnyen meg is téveszthetnek ugyanis az érzelmek.

(via moon child)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top