Horoszkóp

Angyali üzenet június 11.: Fordulat vár a szerelemben

Az angyalok üzenete szerint nagyot fordul veled a világ. A szerelemben, a párkapcsolatban különleges lehetőségre számíthatsz. Úgy tűnik, eltalálja a szívedet Ámor nyila. Akkor is, ha párkapcsolatban élsz, és akkor is, ha még csak keresed az igazit...

Az angyalok üzenete a párkapcsolatodra vonatkozik. Minden kapcsolatod a Teremtőbe, a Gondviselésbe vetett hiteden alapul. Amikor szerelemre, párkapcsolatra vágysz, vagy a jelenlegit szeretnéd boldogabbá tenni, kérd az angyalok segítségét. Amikor a szívedben, a lelkedben hiszed, imáid, a kérésed meghallgatásra találnak, a szerelem is megérkezik az életedbe. Ez a vonzás törvénye. A feltétlen hittel magadhoz vonzod a hozzád leginkább illő társat.

Az angyalok üzenete szerint

„Amikor szerelemre, párkapcsolatra vágysz, öleld magadhoz még szorosabban szerető Teremtődet. Amikor ölelésében biztonságra, szeretetre lelsz, virágba borul minden kapcsolatod.”

A kapcsolataid – akár baráti vagy szerelmi – végre új és magasabb minőségű szakaszba lépnek a közeli jövőben. Már láthatod a fényt az alagút végén, kiértél a sűrű és sötét erdőből, életed próbáit kiálltad a szerelemért. Az áldást megkapod, lelked békére és igaz szeretetre talál. Légy bizakodó, hiszen nagyon közel a cél. Már csak egészen kicsit kell kitartanod. Az új szerelem hamarosan az életedbe lép.

Az angyali üzenet

„Tested ragyog a szeretet érzésétől, ezért töltsd fel magad szeretettel, pozitív kisugárzással, és a kapcsolatodat is szeretettel töltöd fel.”

Ha a meglévő kapcsolatodat szeretnéd boldogabbá tenni, bízz az érzéseidben, kövesd azokat. Képzeld el magatokat, amint boldogan és szeretettel telve ölelitek át egymást. Érezd a mély és erős szeretetet, kötődést közöttetek. Lásd magad ragyogó fehér fényben. Kérd bátran az angyalok segítségét, és ők szeretettel töltik fel a szíved. Semmit sem szeretnének jobban, mint boldognak látni téged. Légy nyitott, és magad is meglepődsz, milyen bámulatos fordulat történik a kapcsolatodban, a szerelemben, a lelkedben. 

napi angyali üzenet június 11.

Nagyot fordul világ körülötted (Thinkstockphotos)

Inspiráció: Doreen Virtue – Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top