Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp június 11–17.: Bölcs válaszokat adnak most az angyalok

Az angyalok ezen a héten is tűkön ülve várják, hogy segíthessenek. Az angyalhoroszkópból az is kiderül, kinek a segítségét érdemes most kérned. Vajon szerelmet jeleznek az angyalok, esetleg a munkádban segítenek, netán a párkapcsolatodat tennék rendbe? Csillagjegyednél megtalálod a bölcs válaszokat.

Kos

angyal horoszkóp kos csillagjegyAriel arkangyal, a bőség angyala abban segít neked a héten, hogy megoldhasd azokat az anyagi problémákat, amelyekkel a következő napokban kell megküzdened. Ariel arkangyal megnyugtató jelenlétét érdemes kérned akkor is, ha felzaklatnak a körülmények, és akkor is, ha megoldhatatlannak tűnő helyzetbe kerülsz. Kéred a segítségét?

Bika

bika csillagjegy angyal horoszkópMár régóta keresed a társadat. Talán a szerelmedet keresed, talán egy üzlettársat vagy egy barátot, akivel eljárhatsz bárhová. Bármilyen társra is van szükséged a héten, Sámuel arkangyal segít neked, hogy rátalálhass, és a kapcsolatotok minél gyümölcsözőbb és jól működőbb lehessen. Ezen a héten mindenképpen érdemes Sámuel arkangyalhoz fordulni.

Ikrek

ikrek csillagjegy angyal horoszkópTanácsot vársz valakitől, arra vársz, hogy valaki majd eldönt helyetted egy kérdést? Bár olyan angyal nincs, aki magára vállalná helyetted a döntést, olyan angyal nagyon is létezik, aki segít felismerni, melyik választásod milyen következménnyel járhat. Uriel arkangyal szívesen megmutatja neked ezt. Kérd mielőbb a segítségét.

Rák

rák csillagjegy angyal horoszkópZadkiel arkangyal emlékszik rá, a lelked miért választotta ezt a mostani inkarnációt, a mostani a körülményeket, és hogy mi is volt a lelked valódi célja mindezzel. Most érdemes megtudakolnod tőle, mert érdekes felismeréseket tartogat a válasza. Ha kéred, Zadkiel arkangyal szívesen segít neked megérteni az életed összefüggéseit.

heti angyal horoszkóp június 11-18.

Az angyalok a szerelemben is segítenek (Thinkstockphotos)

Oroszlán

oroszlán csillagjegy angyal horoszkópA héten a pozitív gondolkodást, a hedonizmust és az életörömöt gyakorlod. Most azzal vagy elfoglalva, hogy újra visszatérj a boldogság és a béke belső állapotába. Ebben pedig Zsofiel arkangyal lehet a legjobb társ a számodra. Ő olyan, mint egy cserfes barátnő, aki pontosan tudja, hogyan tegye jobbá a hangulatot. Beszélgess vele minél többet.

Szűz

szűz csillagjegy angyal horoszkópNem érdemes angyali segítség nélkül nyaralni indulni. Az utazásokért Rafael arkangyal felelős. Ő az, aki segít neked, hogy a nyaralásod a lehető legjobban sikerüljön – akkor is, ha nem ezen a héten indulsz nyaralni. Érdemes már most kérned Rafael arkangyal támogatását, hogy a következő utazásod a lehető legjobban sikerüljön.

Mérleg

mérleg csillagjegy angyal horoszkópRaziel arkangyal segít megérteni egy olyan mélyebb összefüggést, amely eddig talán teljes egészében érthetetlen maradt előtted. Könnyen lehet, Raziel arkangyal segítségével rájöhetsz egy szakmai titokra, egy különleges fogásra, amely könnyebbé teszi a munkádat és az életedet. Kérd akár most azonnal Raziel arkangyal segítségét.

Skorpió

skorpió csillagjegy angyal horoszkópNagyon sok energiára lenne szükséged ezen a héten. Szükséged lenne arra is, hogy nagyobb energiával vesd bele magad a hétköznapokba, mert többet akarsz teljesíteni. Kérd meg Metatron arkangyalt, segítsen feltölteni az energiaraktáraidat, és segítsen abban, hogy sokkal energikusabb lehess a héten. Fontos lépések előtt állsz, kell az energia.

heti angyal horoszkóp június 4-10.

Kérd mielőbb az angyali segítséget (Thinkstockphotos)

Nyilas

nyilas csillagjegy angyal horoszkópTökéletes belső békére vágysz, és azt szeretnéd, hogy semmi se tudjon kimozdítani a nyugalmadból? Ezt könnyebben érheted el, mint sejtenéd. Az is elég, ha megkéred Raguel arkangyalt, a harmónia angyalát, hogy segítsen visszatérned a belső bölcsességedhez, és összekapcsolódnod a belső békéddel. Ha megteszed, igazán nyugalmas hét vár rád.

Bak

bak csillagjegy angyal horoszkópNathaniel arkangyal az égi ajándékok közvetítője. Ő az, aki segítő meglepetéseket és gyógyító csodákat készít elő az életedben. Most egyszerűen kérd meg Nathaniel arkangyalt, segítsen felismerni az ég ajándékait, és segítsen abban, hogy valóban meg is kaphasd ezeket a csodákat. Az ég ajándékai járnak neked, megdolgoztál értük.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy angyal horoszkópÚgy érzed, szükséged lenne egy asszisztensre, aki segít beosztanod a napodat? Őrangyalod szívesen beugrik melléd titkárnői/titkári szerepkörbe is. Egyszerűen csak kérd meg, ne csörögjön annyit a telefonod, ha pedig meg kell írnod valamit, sugallataival a mondanivalód megfogalmazásban is kiválóan segíthet.

Halak

halak csillagjegy angyal horoszkópA zene gyógyító ereje észrevétlenül segít meggyógyítani a lelki problémákat. A héten kérd meg Sandalfon arkangyalt, segítsen neked megtalálni azokat a zenéket, azokat a csodás dallamokat, amelyek gyógyítanak téged. Az is lehet, Sandalfon arkangyal egy koncertre vezet el téged, vagy a rádióban mutat új, neked való dalokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top