Horoszkóp

Milyen Bika vagy valójában? A horoszkópból kiderül

Nem minden Bika egyforma. Nem minden Bikára illik minden tulajdonság, amit a horoszkópok írnak. Háromféle Bika csillagjegytípus létezik ugyanis. A születési időpontodból megtudhatod, te melyik vagy. Nos, milyen típusú Bika vagy valójában?

Bár a Bikákról általában az a közvélekedés, hogy makacs, meggyőződésüktől nehezen eltántorítható emberek, valójában sokkal inkább szeretők, mint harcos típusok. A Bika jegy szülöttei a legtöbbször nagyon kedves, megbízható, hatalmas szívvel rendelkező emberek.

Az is igaz, nem minden Bika egyforma, vannak köztük óvatosabbak és szabálykövetőbbek, mások ugyanakkor imádják a romantikus vígjátékokat, az illatos fürdőgolyókat, néha már-már szentimentálisak. Attól függően, a Bika csillagjegy melyik dekádjában születtél, más és más lehet a legjellemzőbb tulajdonságod.

A Bika csillagjegy dekádjai

  1. dekád: április 21. – április 30.
  2. dekád: május 1. – május 10.
  3. dekád: május 11. – május 20.
bika csillagjegy dekádok típusok

Ez a Bika csillagjegy három típusa (Thinkstockphotos)

Íme a Bika csillagjegy három típusa

1. A teknőc

Lassú víz partot mos, ugye, kedves első dekádos Bika? Te vagy az, aki még a legapróbb munkát is lelkiismeretesen végzi, és örömöt lelsz az ismerősben, a megszokottban. A teknőc típus keményen dolgozik, valószínűleg jól bejáratott napirend szerint, hiszen így lehetsz a legsikeresebb.

2. A reménytelen romantikus

A Bika úgy gondolja, a szerelem az elköteleződésbe vetett mély hiten és azon alapul, hogy két ember biztonságban és kellemesen érezze magát egymás társaságában akár évek múltán is. Egyrészt imádod a szerelmes verseket, az andalgós sétákat, másrészt, mivel számodra a hűség a legfontosabb, könnyen birtoklóvá is válhatsz. Szerencsére uralkodó elemed, a Föld visszaránt a való életbe, így magadtól is tudod, ha a társad a közös otthonotokban egy pohár finom borral vár, az legalább annyira romantikus tud lenni, mint egy szerenád az ablakod alatt.

3. Az élet élvezője

Uralkodó bolygód, a Vénusz gyakran a szép, finom és minőségi dolgok felé húz téged, és néha-néha bizony hajlamos vagy túlzásokba esni. Például örömmel megveszel egy üveg különleges whiskyt még akkor is, ha meg sem engedhetnéd magadnak. A kényelem és a szépség iránti vágy elválaszthatatlanul kapcsolódik a típusodhoz, ami nem is baj, ha szép dolgokkal veszed magad körül, hiszen ezek általában értékálló befektetéseknek bizonyulnak.

(via Refinery 29)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top