Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Vajon hazudik neked a szerelmed?

Hazugságok, füllentések, tévedések, tudatos vagy véletlen félreinformálások… Kommunikációs zavar van a levegőben, és csak rajtad múlik, hogy ebből a zavarból nagy káosz alakul-e. A hétvégén próbálj a szerelmed szavai mögé látni, most ne higgy el mindent azonnal, inkább fürkészd, vajon mi lehet a valóság a szép szavak mögött. Persze kiderülhet, minden szava igaz, de ha mégsem, akkor sok kellemetlenségtől és további tévedéstől kíméled meg magad. A szerelmi horoszkópból fény derül a részletekre.

KOS

Szerelem: 
kos szerelmi horoszkóp
Nagy esélylatolgatásban vagy, és keresed a lehetőséget, hogy megjavítsd, ami elromlott. Tudnod kell, ehhez két ember szükséges. Tudnod kell, egyedül kevés vagy, hogy megjavítsd, amit ketten rontottatok el. Most tudakold meg a párod akaratát ez ügyben.

Bőség: 
Nagyon szeretnél addig ügyeskedni, hogy ne kelljen megadnod valakinek, amit ígértél. Fontos tudnod, az adott szó kötelez. Ha kibújsz az ígéreted alól, azzal szegényes gondolkodást gyakorolsz, és magadat teszed szegényebbé, nem a másikat.

BIKA

Szerelem:
bika szerelmi horoszkóp
A szerelem a lételemed. Néha mégis szereted a játékosságot, a lazaságot a kapcsolatotokban. Most úgy tűnik, ez a lazaság kezd el kikopni a kapcsolatból. A hétvégén tedd játékosabbá a kapcsolatotokat, és ne vegyél mindent olyan halálosan komolyan.

Bőség:
Végre megérkezik az életedbe az az ember, akinek érdemes adnod a szavára, akire érdemes hallgatnod pénzügyi kérdésekben. Persze először tudnod kell jól megfogalmazni a kérdést, amire ő tud valóban érvényes választ adni.

IKREK

Szerelem:
ikrek szerelmi horoszkópNem minden van úgy, ahogy a szerelmed mondja. Könnyen lehet, most ő is a saját hiszékenységének áldozata. Valakinek mégis okosnak és előrelátónak kell lennie ebben a kapcsolatban, és ez a szerep rád vár. A hétvégén legyél megfontolt, és gondold át a szavaidat.

Bőség:
Nagyon jól tudod, mi okoz nehézséget a pénzzel kapcsolatban. Felfedezted már? Mindig ugyanott rontod el, ez pedig lehetőséget ad, hogy javíts az anyagi helyzeteden azzal, hogy nem követed el ugyanazt a hibát többször.

RÁK

Szerelem:
rák szerelmi horoszkópSzívesen töltenéd ezt a hétvégét kettesben a szerelmeddel, de úgy tűnik, neki más tervei vannak. Meg persze az is lehet, mások azok, akik szívesen csatlakoznának a párosotokhoz. Most fontold meg, kit, kiket engedsz a kapcsolatotokba, és hogy megéri-e bővíteni a létszámot.

Bőség:
A bőség nemcsak anyagi bőséget jelent, de a jólét bőségét is. Azt az állapotot, amikor az időből, a lehetőségekből, az ötletekből, a jó dolgokból is bőségesen áll a rendelkezésedre. Ezt tapasztalhatod meg a hétvégén.

hétvégi szerelmi horoszkóp június 9-10.

Vajon hazudik a szerelmed? (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

Szerelem:
oroszlán szerelmi horoszkóp
A szerelmednek különös képessége van arra, hogy egy szóval megmagyarázzon olyan helyzeteket, amelyeket nem értesz. Ha másokról van szó, ha mások viselkedését kell megmagyarázni, akkor nagyon jól jön ez a képessége, csakúgy, mint amikor téged kell megnyugtatnia.

Bőség:
A kemény munkának nem mindenkor érik be a gyümölcse, és nem biztos, hogy a kemény munka többet jövedelmez. Viszont ha jóban vagy a pénzzel, ha áramoltatod a pénzenergiát, mindig több pénzt teremt az életedben.

SZŰZ

Szerelem:
szűz szerelmi horoszkópNéha nem vagy benne biztos, mi a legjobb döntés, a legjobb program, a legjobb ebéd vagy a legjobb munka. Mindenben a legjobbat keresed, és a kapcsolatodban is. Itt az ideje észrevenni azokat a területeket, amelyeken javíthatnál a boldog kapcsolat érdekében.

Bőség:
Elveszel a részletekben a hétvégén, és azt számolgatod, hova tűnnek a forintok a pénztárcádból. Lehet, hogy sokkal jobb lenne változtatnod ezen, és lehet, hogy a nagy egészet, a nagy képet kellene alaposabban megvizsgálnod.

MÉRLEG

Szerelem:
mérleg szerelmi horoszkópMeg fogsz lepődni, mennyire egyszerű rendezned, megoldanod és meggyógyítanod a veszekedés okozta lelki sebeket. Mindegy, kinek okozott nagyobb fájdalmat ez a veszekedés, itt az ideje, hogy elkezd megértéssel és megbocsátással gyógyítani a sebeket.

Bőség:
Kevesebbet szeretnél költeni, de ez megoldhatatlannak tűnik a számodra? Talán itt az ideje egy új szemléletnek. Mi lenne, ha többet akarnál dolgozni, többet akarnál keresni, és több pénzt akarnál birtokolni? Akkor többet is költhetnél.

SKORPIÓ

Szerelem:
skorpió szerelmi horoszkópValaki nagyon is rád ijeszt a hétvégén, a szerelmedről szóló pletykákkal, híresztelésekkel vagy találgatásokkal tart szóval. Nem kell meghallgatnod ezeket a pletykákat, és főleg nem szabad őket készpénznek venned. Az viszont nem árt, ha higgadtan elbeszélgetsz a szerelmeddel is.

Bőség:
Attól tartasz, valakinek rossz pénzügyi tanácsot adtál. Ez azonban nem igaz. Jó, lehet, a tanácsod tényleg nem használható. De azt a másik fél is tudja, hogy nem  vagy professzionális befektetési tanácsadó.

hétvégi szerelmi horoszkóp június 9-10.

Ezen a hétvégén kiderülhetnek a hazugságok (Thinkstockphotos)

NYILAS

Szerelem:
nyilas szerelmi horoszkópAzt hitted, az életed már örökre állóvíz marad, és nagyon is jól berendezted magadnak a kapcsolatodat. Most mégis úgy tűnik, valaki fellázad az ellen a szerep ellen, amelyet az életedben neki szántál. Többet szeretne belőled, vagy talán túl sok vagy neki. A lényeg, hogy most ő akar változtatni.

Bőség:
El kellene engedned azt a tévhitet, hogy a pénz csak nehezen áramolhat hozzád. Valójában a pénz könnyen áramlik, és könnyen lehetne még több pénzed. Ha ezt elhiszed, máris könnyebb életed lesz.

BAK

Szerelem:
bak szerelmi horoszkópLassan megszoktad, hogy nem kapod meg azt, amit akarsz. Lassan megszoktad, hogy azok a szavak, amelyeket a szerelmed szájából hallani akarsz, nem hangoznak el. A hétvégén eljön az igazság pillanata. Ha most sem hangoznak el ezek a szavak, érdemes lépned, érdemes változtatnod.

Bőség:
Nagyon jó lehetőséget kaptál valakitől néhány napja, de nemet mondtál rá. A hétvégén gondold át, és vizsgáld meg a lehetőségét, hogy ebből a nemből hamarosan mégiscsak igen lehessen.

VÍZÖNTŐ

Szerelem:
vízöntő szerelmi horoszkóp
Szeretnél segíteni egy barátnődnek, hogy csodálatos, ragyogó és inspiráló párkapcsolata legyen. De mi a helyzet a te párkapcsolatoddal? Mi a helyzet a te csodálatos, ragyogó és inspiráló szerelmi életeddel? Most saját magaddal és a saját szerelmi életeddel van dolgod, nem másokéval.

Bőség:
Szívesen töltöd az idődet azzal, hogy másoknak dolgozol. Szívesen segítesz másoknak, és szívesen adományozod a szaktudásodat mások megsegítésére. Ez a törekvésed pedig hamarosan gazdaggá tesz téged.

HALAK

Szerelem: 
halak szerelmi horoszkóp
Talán jóval magányosabbnak érzed magad, mint az elmúlt hetekben. Mostanában a magány hullámzását tapasztalhatod magad körül, hol felerősödik, hol legyengül ez az érzés benned. Akkor is, ha párkapcsolatban élsz. Ha most magányosnak érzed magad, talán ideje új társat keresned…

Bőség:
Nemrég még a bőség biztos tudatában töltötted a napjaidat, egy elromló, javítani vagy lecserélni való készülék most mégis elvehette tőled a bőségtudatot. Itt az ideje visszaszerezned, és újra gazdagnak érezned magadat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top