Horoszkóp

Most kiderül, milyen típusú Kos vagy valójában

Talán eddig nem igazán stimmeltek rád a horoszkópok. Talán nem érezted igaznak a személyiségleírásokat, a jellemzőket. Talán nem véletlenül, hiszen nem minden Kos egyforma. Vajon te melyik típusba tartozol? Melyik leírás érvényes rád a leginkább?

A csillagjegyeket három dekádra osztja az asztrológia. Egy-egy szakasz nagyjából tíz napból áll. Nem véletlen, hogy az azonos csillagjegyben születettek tulajdonságai eltérőek lehetnek. A Kos például ezt a három legfőbb jellemvonást képviseli. Melyik igaz rád a leginkább?

A Kos születési dekádjai

  1. március 21. – március 31.
  2. április 1. – április 10.
  3. április 11. – április 20.

1. dekád: a legfiatalabb testvér

Néhány Kos örökké fiatal a szívében, ami egyrészt azt jelenti, látszólag végtelen energiatartalékai vannak, és mindig kapható a viccelődésre. Viszont amikor osztozkodni kell másokkal a reflektorfényen, frusztrálttá válik, panaszkodik vagy a gyerekekhez hasonlóan duzzog. Szerencsére ez nem tart sokáig, mert amint sértve érzi magát, továbbáll oda, ahol szerinte megbecsülik.

2. dekád: a gyilkos erő

Ha korábban soha egyetlen Kossal sem találkoztál volna, akkor is hallottál a mindent elsöprő szenvedélyéről, fáradhatatlan energiáiról, tettre készségéről és a konfrontatív hozzáállásról. Mindenben ő akar a legjobb lenni, és büszke rá, hogy nemcsak az első próbál lenni valamiben, hanem ő csinálja a legjobban is. 

3. dekád: a hős

Ő a sorzáró, hogy figyelhesse, ki maradt le, kinek kell segíteni. Ez az odafigyelés és segítőkészség nem zárja ki, hogy jó vezető és hangadó legyen, különösen, amikor a helyzet úgy kívánja, hogy fellépjen az igazságtalanság ellen, és ő legyen az igazság szószólója. Mint a legtöbb Kos, szereti a figyelmet, de ezt inkább arra használja, hogy jó ügyekért álljon ki, és nem arra, hogy saját magát fényezze. 

kos személyiségtípusok horoszkóp

Melyik Kos vagy igazán? (Thinkstockphotos)

Refinery29

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top